• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

19.10.2024

21:27

Samo bod za Lalatovića na povratničkom debiju! "Fenjeraš" umalo uzeo meru Vojvodini!

Starsportphoto

Fudbal

Samo bod za Lalatovića na povratničkom debiju! "Fenjeraš" umalo uzeo meru Vojvodini!

Podeli vest

Jedinstvo iz Uba namučilo Novosađane na stadionu "Dragan Džajić", na kraju - 1:1.

Reprezentativna pauza označila je početak nove ere na stadionu "Karađorđe" pošto se u Vojvodinu po treći put vratio Nenad Lalatović. Sada već iskusni strateg, u Novi Sad stigao je nakon uspešne epizode u lučanskoj Mladosti, ali novi mandat na klupi "stare dame" nije dobro počeo. 

Vojvodina je u 12. kolu Superlige Srbije remizirala protiv "fenjeraša" u domaćem takmičenju - Jedinstva iz Uba. Mora se priznati da su gosti iz Novog Sada do boda stigli uz mnogo sreće budući da je Jedinstvo vodilo sve do 85. minuta. 

Prednost domaćinu doneo je Jevtić u 28. minutu, a bod za Vojvodinu osigurao je Marko Veličković. 

Ranije danas Železničar je u Bačkoj Palanci savladao Tekstilac iz Odžaka sa 2:0, a strelci su bili Romanić i Eze. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija