• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.04.2020

19:16

IMAMO POBEDNIKA! Dok traje policijski čas, on sme napolje! Ono što je uradio potpuno će vas RAZNEŽITI! (FOTO)

Beograd

IMAMO POBEDNIKA! Dok traje policijski čas, on sme napolje! Ono što je uradio potpuno će vas RAZNEŽITI! (FOTO)

Podeli vest

Dok je u Srbiji na snazi najduži policijski čas, ulice su puste. Ipak, postoje i oni sa specijalnom dozvolom koji smeju da izlaze napolje, a jedan od njih je i ovaj radnik Gradske čistoće u Beogradu, koji je ručak podelio sa golubovima

Dok se građani pridržavaju mera Vlade Srbije, prestonica je prazna, pa su i golubovi uskraćeni za mrvice hrane povremenih prolaznika. 

Svaka čast za human gest u ovim teškim vremenima.

Foto: Tanjug

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 4 godine

E ovo je heroj, brat, a ne onaj Nestorovic sa aerodroma, kad sam video umalo nisam prasnuo od muke, najveci neradnik, predlozen za heroja, svi radnici na utovaru-istovaru prtljaga su heroji, ne on, bio smenjen pre tri godine,a sad heroj, o majko. SRBIJO

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set