• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.04.2020

08:31

MIRNA NOĆ U BEOGRADU, tri intervencije na javnim mestima

Beograd

MIRNA NOĆ U BEOGRADU, tri intervencije na javnim mestima

Podeli vest

Noć u Beogradu je protekla relativno mirno, rečeno je Tanjugu u službi hitne pomoći u Beogradu.

Dežurale su 21 ekipe, a dežurni lekari su primali pozive građana i hroničnih bolesnika koji su uglavnom tražili lekarske savete zbog pogoršanja hroničnih simptoma ili su se raspitivali za simptome prehlade, gripa ili kovida-19.

Prema rečima dežurnog u Hitnoj pomoći, na javnim mestima su bile 3 intervencije, ali nije bilo ozbiljnije povređenih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) PRIČA O TORLAKU KOJA POKAZUJE ZAŠTO JE OVAJ INSTITUT PONOS SRPSKOG ZDRAVSTVA! Vakcinama je snabdevao 120 zemalja sveta
Društvo

(VIDEO) PRIČA O TORLAKU KOJA POKAZUJE ZAŠTO JE OVAJ INSTITUT PONOS SRPSKOG ZDRAVSTVA! Vakcinama je snabdevao 120 zemalja sveta

I skoro vek kasnije priča o Institutu Torlak ima svoju specifičnu težinu. Nekada ponos srpskog zdravstva Institut Torlak vakcinama je snabdevao 120 zemalja sveta. Sve je počelo na inicijativu Milana Jovanovića Batuta 1927. kada je počela da se gradi zgrada Serovaksinalog zavoda za proizvodnju seruma i vakcina. Završena je tri godine kasnije, kada je i useljena.

29.04.2020

11:16

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set