• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

04.05.2020

14:08

OD SUTRA PONOVO OTVORENA BUS PLUS PRODAJNA MESTA! Evo gde možete da izvadite peronalizovanu karticu za prevoz

Beograd

OD SUTRA PONOVO OTVORENA BUS PLUS PRODAJNA MESTA! Evo gde možete da izvadite peronalizovanu karticu za prevoz

Podeli vest

Otvara se prodajno mesto Lukoil, a radno vreme biće od osam do 18 časova, kao i prodajna mesta Tempo Bačvanska, Ada, i Kvantaš koja će raditi od devet do 16 časova radnim danima.

Zaposleni, koji će jedini od 8. maja moći da koriste javni prevoz u Beogradu, lično mogu da izvade mesečne BusPlus kartice, ali je preporuka da se to čini i dalje preko pravnih lica, odnosno, poslodavaca, kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve.

Na mestima, koja od sutra počinju da rade, preduzete su sve neophodne zaštitne mere, u skladu sa preporukama nadležnih organa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

U BUS SE IPAK MOŽE BEZ MESEČNE KARTE! Nova pravila gradskog prevoza u Beogradu
Beograd

U BUS SE IPAK MOŽE BEZ MESEČNE KARTE! Nova pravila gradskog prevoza u Beogradu

Na ulicama prestonice od petka, kada startuje gradski prevoz za zaposlene, saobraćaće 1.100 vozila. Mesta će biti strogo numerisana, a u autobuse će moći da se ulazi samo sa zaštitnom opremom. Putnici će moći da se prevoze kao što je ranije najavljeno, uz personalizovanu mesečnu legitimaciju, ili uz kupovinu jednodnevne, trodnevne ili petodnevne karte. Vožnja uz nepersonalizovanu karticu na dopunu pojedinačnih vožnji zasad nije moguća.

04.05.2020

08:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set