• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

12.10.2020

18:05

ANDREJA MLADENOVIĆ: Komunalna preduzeća u pripravnosti zbog najavljenih padavina!

Beograd

ANDREJA MLADENOVIĆ: Komunalna preduzeća u pripravnosti zbog najavljenih padavina!

Podeli vest

Zbog najavljenih obilnih padavina sva javna komunalna predzeća u Beogradu u pripravnosti su da reaguju ukoliko to bude potrebno, izjavio je danas pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović

On je rekao da će, prema prognozama meteorologa, na teritoriji glavnog grada u naredna 24 sata pasti i do 40 litara kiše po kvadratnom metru, ističući da sva gradska komunalna preduzeća preduzimaju mere da ne bi došlo do nepredviđenih okolnosti.

- JKP ''Beogradski vodovod i kanalizacija'' imaće više od 20 dežurnih ekipa koje će biti spremne da reaguju. Takođe, u pripravnosti su i ekipe ''Zelenila Beograd'', ''Beograd puta'', ''Beogradvoda'', ''Gradske čistoće''... - rekao je Mladenović za Tanjug posle operativnog sastanka Gradskog štaba za vanredne situacije povodom najavljenih padavina.

Mladenović je kazao da je na sastanku sa direktorima javnih komunalnih preduzeća, kojim je predsedavao zamenik gradonačelnika Goran Vesić, dogovoreno da se preduzmu sve mere i organizuje dežurstvo ekipa tokom 24 sata koje će biti spremne da reaguju ukoliko najavljene padavine izazovu probleme.

- Najavljeno je da će noćas nekoliko sati padati skoro osam litara po kvadratnom metru. Sva naša javna komunlana preduzeća biće spremna da reaguju ukoliko bude potrebno - rekao je Mladenović.

On je pozvao građane da preko ''Beokom'' servisa prijave eventualne probleme koji mogu nastati usled obilnih padavina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Eto

pre 3 godine

Ako su oni "u pripravnosti", da se i mi pripravimo za tradicionalni kolaps!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set