• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

24.07.2021

10:56

GRAĐANI TRAŽE HAPŠENJE SUDIJE! Više od 10.000 potpisa na zahtevu za odgovornost zbog OSLOBAĐANJA VOZAČA KOJI JE USMRTIO MALOG STEFANA!

Informer

Beograd

GRAĐANI TRAŽE HAPŠENJE SUDIJE! Više od 10.000 potpisa na zahtevu za odgovornost zbog OSLOBAĐANJA VOZAČA KOJI JE USMRTIO MALOG STEFANA!

Podeli vest

Protest na Karaburmi, u Ulici Marijane Gregoran, nastavljen je i danas, treći dan.

Veliki protest, zbog puštanja vozača koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo dečak Stefan, na slobodu, održan je u petak uveče, ali i danas kontejneri blokiraju ulicu i danas se šalju poruke nekolicine okupljenih koji su na blokadi proveli noć.

Malo dalje od blokade građani Karaburme upalili su sveće za Stefana i doneli cveće, ostavljeni su slatkiši i igračke. Do sada je prikupljeno više od 10.000 potpisa kojima se traži hapšenje sudije koja je donela odluku da se Lazar G. (38) pusti na slobodu i da ne ostane u pritvoru. Očekuje se, kako se navodi i zvanična potvrda da je vozač u međuvremenu priveden.

U nesreći koja se desila u nedelju povređeni su i Stefanov otac, ali i mlađi brat, koji je u bolnici.

Desetogodišnji Stefan biće sahranjen danas u 14 sati na Novom groblju


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

JEDAN GLUP I NEBOLUZAN POTEZ SUDIJE JE DOVELO DO OVOGA ALI SADA NAROD PRELAZI NEKE GRANICE KOJE NISU DOSTOJNE OVOM VREMENU I TRENUTKU.

Slobodan

pre 2 godine

Partiji i njenom doživotnom predsedniku je ovo idealna prilika da preuzmu sudstvo i tužilaštvo, pa da živimo kao u vreme totalitarne SFRJ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set