• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.03.2022

16:11

NOV IZGLED FASADA DOBILE JOŠ DVE STAMBENE ZGRADE NA SAVSKOM VENCU

Opština Savski venac

Beograd

NOV IZGLED FASADA DOBILE JOŠ DVE STAMBENE ZGRADE NA SAVSKOM VENCU

Podeli vest

Stambene zgrade u Resavskoj 64 i Kralja Milutina 36 dobile su nove, obnovljene fasade u rekordnom roku zahvaljujući bespovratnom sufinansiranju radova u stambenim zajednicama koji sprovodi opština Savski venac putem Javnog konkursa

Predsednik opštine Miloš Vidović obišao je danas završene radove i razgovarao sa stanarima.

Foto: Opština Savski venac

- Naše komšije su zadovoljne sadašnjim izgledom svojih zgrada, čije lice je neprepoznatljivo lepše u odnosu na stare, dotrajale i oronule fasade. Drago mi je što smo uspeli sve radove da završimo u najkraćem roku, kako smo i obećali. Zahvalan sam sugrađanima što se aktivno uključuju i predlažu šta je potrebno da se radi na Savskom vencu, pa je odatle i potekla inicijativa za obnovu fasada.

Foto: Opština Savski venac

Rezultat dobre komunikacije i saradnje građana i Opštine danas jesu rekonstruisane ulice, interblokovske saobraćajnice, nove fasade i sređeni ulazi zgrada, uređeni parkovi, dečija igrališta i škole- naglasio je predsednik opštine Miloš Vidović i podsetio da je u prošloj godini obnovljeno 6 fasada i 90 ulaza stambenih zgrada, sve sa ciljem da naši građani žive u lepšem, uređenijem i čistijem životnom okruženju kakvo i zaslužuju.

Foto: Opština Savski venac

Još nekoliko dana otvoren je Novi Javni konkurs za bespovratno sufinansiranje uređenja zgrada( do 21.03.2022.) na koji mogu da se prijave stambene zajednice sa Savskog venca.

Foto: Opština Savski venac

Finansijska sredstva za učešće u sufinansiranju uređenja zgrada obezbeđuje GO Savski venac i mogu maksimalno iznositi 90% od potrebnih predviđenih radova.

Obilasku je prisustvovao i načelnik Odeljenja za projekte razvoja GO Savski venac Vladimir Nastić.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Nebojša Bakarec: Najoštrija osuda gnusnog vređanja majke predsednika Vučića!
Politika

Nebojša Bakarec: Najoštrija osuda gnusnog vređanja majke predsednika Vučića!

Najoštrije osuđujem ponovno sramno i gnusno vređanje majke predsednika Vučića, koje je izvršio Slavko Nikić tzv. „Đilasov heroj“ na televiziji KTV koju finansira tajkun Šolak. Slavko Nikić sramno i perfidno ponavlja skaredne laži o Vučićevoj majci Angelini i ocu Anđelku, sve ističući kako on to nikada nije radio. A upravo je to uradio u emisiji prikrivene Šolakove TV KTV, prave medijske kloake.

11.10.2024

10:39

TV

Pola opozicije se ne pojavljuje na sednici o litijumu koju su sami tražili! Rakrinkane laži Danijele Nestorović! Spomenut i Informer! (VIDEO)
Live TV

Pola opozicije se ne pojavljuje na sednici o litijumu koju su sami tražili! Rakrinkane laži Danijele Nestorović! Spomenut i Informer! (VIDEO)

Rasprava o litijumu ušla je u četvrti dan, a opozicija je nastavila svoje staro ponašanje. Oni žele zabranu iskopavanja litijuma i bora, ali više od 40% opozicionara nije se pojavilo na sednici Skupštine o donošenju zakona koji su sami predložili. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Petrović, predsednik Jedinstvene srpsko-ruske partije i Nemanja Zavišić, predsednik Skupštine AP Vojvodine.

11.10.2024

08:59

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Da li znate zašto neveste nose belu venčanicu?
Moda i lepota

Da li znate zašto neveste nose belu venčanicu?

Devojke na svom venčanju danas, zahvaljujući inovativnim dizajnerima u modnoj industriji, nose i odela, mini haljine, čak i venčanice crne boje, ali većina se i dalje odlučuje za bele svadbene toalete. Vodeći se tumačenjem da bela boja simbolizuje nevinost i čistotu, istina je da mnogi i ne znaju otkad je na venčanjima počela moda sa belim venčanicama.

11.10.2024

06:20

JOŠ Magazin VESTI

Džet set