• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2022

22:35

BEER FEST ĆE U SUBOTU IPAK BITI ODRŽAN! Oglasili se organizatori!

Aleksandar Jovanović Cile

Beograd

BEER FEST ĆE U SUBOTU IPAK BITI ODRŽAN! Oglasili se organizatori!

Podeli vest

Program na "Beer Festu" u subotu ipak će biti održan, kažu organizatori

Nakon što se u medijima pojavila vest da se program na "Beer Festu" za subotu otkazuje iz bezbednosnih razloga, odnosno loših vremenskih uslova, oglasili su se organizatori festivala.

- U javnosti je prisutna informacija da sutra festival "Beer Fest" neće biti održan. Zvaničan stav organizatora je da će se festival u subotu održati, a ukoliko dođe do pogoršanja vremenskih uslova, te festival ne bude mogao da se održi iz bezbednosnih razloga, javnost će o tome biti obaveštena sutra u toku dana - kažu iz Belgrade Beer Fest PR tima.

Podsećamo, ranije danas objavljeno je da se svi programi na "Beer Festu" zakazani za sutra odlažu se iz bezbednosnih razloga, odnosno upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda, a to je navodno odlučeno je na današnjem sastanku predstavnika Grada Beograda, producenta festivala i nadležnih službi.

RHMZ je upozorio da se sutra u Beogradu očekuju pljuskovi sa grmljavinom, koji lokalno mogu biti intenzivniji, s gradom i olujnim vetrom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set