• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Branko Odalović

03.03.2023

16:46

(FOTO) KAMION PUN PLINSKIH BOCA UDARIO U STUB TROLEJBUSA! Trolejbusi na Zvezdari obustavljeni zbog havarije

informer

Beograd

(FOTO) KAMION PUN PLINSKIH BOCA UDARIO U STUB TROLEJBUSA! Trolejbusi na Zvezdari obustavljeni zbog havarije

Podeli vest

U Ulici Dimitrija Tucovića boj 123na Zvezdari došlo je do sudara nakon koga je jedan kamion udario u stub kontaktne mreže trolejbusa.

Teretno vozilo bilo je natovareno plinskim bocama. Oštećen je i jedan putnički automobil koji je učestvovao u nezgodi. 

Stub je potpuno uništen, a trolejbusi 28 i 40 saobraćali su neko vreme uprkos havariji, da bi kasnije trolejbuski prevoz u ovom delu grada bio obustavljen.  Ekipe su na terenu, a ekipa "Gradske čistoće" očistila je mesto udesa.

Pogledajte scene sa mesta nesreće:

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set