• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.04.2023

19:46

ZALUTALI NOJ ŠETAO NASELJEM KOD OBRENOVCA... Jednu od najbržih i najvećih ptica na svetu jurile ekipe "Veterine Beograd", pa onda...

Beograd

ZALUTALI NOJ ŠETAO NASELJEM KOD OBRENOVCA... Jednu od najbržih i najvećih ptica na svetu jurile ekipe "Veterine Beograd", pa onda...

Podeli vest

Radnici Javno komunalnog preduzeća "Veterina Beograd" danas su, nakon prijave da se jedan zalutali noj slobodno kreće po prigradskom naselju Grabovac kod Obrenovca, uhvatili tu životinju i zbrinuli je u Zoološkom vrtu.

- Uz mnogo strpljenja, zahvaljujući uigranosti u ovakvim situacijama i dobrom timskom radu, služba komunalne zoohigijene uspešno je uhvatila noja i obavila još jedan nimalo lak zadatak. Noj je zbrinut i trenutno se nalazi u Zoološkom vrtu grada Beograda - navodi se u saopštenju "Veterine Beograd".


To javno komunalno preduzeće dobilo je prijavu da se "jedan zalutali noj, koji je došao sa nepoznate lokacije, slobodno kreće po naselju Grabovac, u gradskoj opštini Obrenovac".


Kako se navodi su saopštenju, ovaj slučaj razlikovao se od uobičajenih situacija sa kojima se ekipe "Veterine Beograd" svakodnevno susreću, s obzirom da se radilo o jednoj od najbržih i najvećih ptica na svetu, koja i izuzetno plašljiva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set