• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.04.2023

12:14

"OTROVAĆU VAM... MAMU VAM..." Stanare na Novom Beogradu zatekla užasna poruka, pripazite, ovo može biti razlog da komšija krene na vas! (FOTO)

printskrin/youtube.com

Beograd

"OTROVAĆU VAM... MAMU VAM..." Stanare na Novom Beogradu zatekla užasna poruka, pripazite, ovo može biti razlog da komšija krene na vas! (FOTO)

Podeli vest

Komšijski odnosi su specifični u našem društvu, imamo različitih, od komšiluka koji nam je kao rod, do onih kojima se samo uljudno javljamo, Ipak, ima i onih koje ni ne primećujemo kada ih sretnemo u ulazu. Sve to utiče na kulturu i međuljudske odnose, a ovo je primer odnosa kakve ne treba da gradimo.

Dođu dani kada ljudi budu nervozni, nemirni, imaju niži prag tolerancije, ali je i dosta slučajeva u kojim svoj bezobrazluk ne mogu da drže pod kontrolom.

Fotografija objavljena na jednoj Instagram stranici naterala je mnoge da se zamisle da li ljudi iz čista mira mogu nekoga ovoliko mrzeti?

Neko od komšija iz Bulevara Mihajla Pupina 179 poslao je vrlo neprijatnu poruku drugom stanaru zgrade, tako što je ostavio na ulazu, a u poruci je naglašeno kako će otrovati pse. Uz pretnju, na papiru su se našle i psovke.

Foto: printscreen Instagram Serbialive

Preteća poruka koja je osvanula u zgradi

Pretpostavka je da u svakoj zgradi u Beogradu bar neko od stanara ima ljubimca, a da li ovakva poruka treba da nekoga da zabrine ili uplaši, kao i da li je red na ovakav način iskomunicirati i rešavati probleme, na nama je da se zapitamo. Sigurno da ima i onih koji ne vole ljubimce, pa su naišlin na razumevanje, stvar je individualna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Petković jasan: Kurti i Bisljimi samo žele sukobe, ne interesuju ih sporazumi oko mosta!
Politika

Petković jasan: Kurti i Bisljimi samo žele sukobe, ne interesuju ih sporazumi oko mosta!

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti i glavni prištinski pregovarač Besnik Bisljimi očigledno samo hoće sukobe, jer ih ne interesuju sporazumi, zbog čega ni reč nisu rekli o obavezama Prištine koje i dalje nisu ispunjene kao uslov za otvaranje mosta i da o tome ćute "kao zaliveni".

14.08.2024

13:37

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set