• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.04.2023

20:59

ŠKOLA UPOZORAVALA RODITELJE, IGRALIŠTE NIJE BEZBEDNO?! Uklonjena opasna metalna konstrukcija, dečak došao svesti, BOLJE JE?!

Privatna arhiva

Beograd

ŠKOLA UPOZORAVALA RODITELJE, IGRALIŠTE NIJE BEZBEDNO?! Uklonjena opasna metalna konstrukcija, dečak došao svesti, BOLJE JE?!

Podeli vest

Četrnaestogodišnji dečak povređen je danas kada je na njega u dvorištu OŠ "Drinka Pavlović", pala metalna konstrukcija gola.

Četrnaestogodišnji dečak povređen je danas kada je na njega u dvorištu OŠ "Drinka Pavlović", pala metalna konstrukcija gola.

Nesreća se dogodila nešto posle 19 časova. Škola je odmah pozvala Hitnu pomoć, koja je dečaka prevezla u Urgentni centar. Stepen njegovih povreda u ovom trenutku nije poznat.

Kako nezvanično saznajemo, detetu je konstrukcija gola pala na glavu i čeka snimanje. U trenutku nesreće rađena je rekonstrukcija dvorišta i ono nije bilo u funkciji, ali su deca izgleda ipak otišla da se igraju rizikujući da se povrede, što se upravo i dogodilo.

Kako saznajemo roditeljima je pre četiri dana poslato i upozorenje u kome se kaže da dvorište još uvek nije bezbedno za decu, te da golovi mogu da padnu.

"Poštovani roditelji, trenutno se renovira dvorište škole, radili smo kompletan asfalt, kapija je skinuta! Molim vas da dece ne idu ovih dana u dvorište pošto nije još uvek bezbedno golovi nisu vraćeni kako treba i mogu da padnu! Prosledite roditeljima iz svojih odeljenja" - navodi se u poruci roditeljima.

Kako su nam potvrdili u školi, odmah su pozvani i roditelji mališana.

- Majka je odmah došla, dečaka je odvezla Hitna pomoć. Brzo se osvestio. On je tu bio sa nastavnikom, ali sem toga ništa ne znam- rekla nam jedna od zaposlenih u školi.

Nesreća se dogodila nakon nastave, a nastavnik koji je bio u dvorištu u trenutku incidenta nije želeo da daje izjave, ali nam je rekao da je dečak dobro i da je zbrinut. Iz dvorišta je odmah uklonjena metalna konstrukcija koja je pala na dete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set