• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.05.2023

13:34

MERCEDESOM DIVLJAO NA AUTO-PUTU! Jednom rukom vozi, drugom snima, a sve to dok jurca VIŠE OD 300 KM/H! Pogledajte snimak BAHATE VOŽNJE (VIDEO)

printscreen

Beograd

MERCEDESOM DIVLJAO NA AUTO-PUTU! Jednom rukom vozi, drugom snima, a sve to dok jurca VIŠE OD 300 KM/H! Pogledajte snimak BAHATE VOŽNJE (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se snimak bahate vožnje na auto-putu kod Beogradske arene.

Na snimku koji je objavljen, vidi se kako bahati vozač mercedesa jurca auto-putem brzinom većom od 300 kilometara na čas.

Osim što vozi duplo brže nego što je ograničenje, on je dodatno ugrozio bezbednost svih ostalih učesnika saobraćaja time što je jednom rukom upravljao vozilom, a drugom je sve vreme snimao, verovatno kako bi kasnije mogao da se pohvali na društvenim mrežama.

 

Ovim povodom na Tviteru se oglasio i direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović.

On je istakao da "očekuje brzu i energičnu reakciju MUP-a i pravosuđa".

- Uređen sistem oštro reaguje na ovakve "ispade" kako ne bi postali trend - napisao je Okanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slobodan

pre 11 meseci

Хакована табла да показује лажну брзину. Ово није ни 150 km/h.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set