• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.11.2015

07:57

DANAS U INFORMERU: DRŽAVNI UDAR! Rušenje Vučića, poslednji čin!

Vesti

DANAS U INFORMERU: DRŽAVNI UDAR! Rušenje Vučića, poslednji čin!

Podeli vest

Gazda "Kurira" Aleksandar Rodić objavio iskaz alkoholičara i duševnog bolesnika Aleksandra Kornica, koji optužuje premijera Vučića za ucenu i organizovani kriminal! Vučić juče, na sopstveni zahtev, saslušan u policiji. Predsednik Vlade ispitivan i na detektoru laži, koji je pokazao da se nikad u životu nije video sa Kornicem

 

ČITAJTE JOŠ:


Siniša Milić, specijalac iz Crne Gore uhapšen jer je danima tajno pratio Vučića, sumnja se da je SPREMAO ATENTAT! 


Vučićević: Smejali su se kad sam govorio da se sprema državni udar, sad više nikome nije smešno

 

DANAS VAM POKLANJAMO dodatak ZAŠTITNIK POTROŠAČA!

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar Pan

pre 8 godina

Ne razumem kome je potrebna ova blamaža oko ,,državnog udara,, ? Neki lik sumnjivog morala u nekim isto takvim novinama nešto slagao za premijera i to je sad povod za ceo ovaj CIRKUS ?! Policijska parada u palati federacije, pretnje svima koji su ,, protiv reformi ,, i zaklinjanje na vernost premijeru od portira u vladi do Predsednika Srbije ?! Nedostaje samo kozaračko kolo ... Meta zapada , meta istoka, meta domaćih izdajnika, meta nad metama... Kao da se sve službe sveta bave samo našim premijerom, ovo u Siriji je samo maska da se destabilizuje vlast u Srbiji ... biće teško trežnjenje jednog dana i svi će , uključujući i Vas iz Informera , da se po ko zna koji put ,,posipaju pepelom ,, ...

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set