• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

14.02.2017

15:19

TAKMIČENJE U NAJDUŽEM POLJUPCU! Tradicionalna manifestacija na Mostu ljubavi!

Vesti

TAKMIČENJE U NAJDUŽEM POLJUPCU! Tradicionalna manifestacija na Mostu ljubavi!

Podeli vest

Ovogodišnje takmičenje u najdužem poljupcu na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji okupilo je samo četiri para, koji su uz prigodan program i romantičnu muziku obeležili Svetog Valentina, zaštitnika ljubavnika

Pobedili su Marija Nešić iz Smederevske Palanke i Aleksa Bursać iz Knića. Njihov poljubac trajao je 39 minuta, a rekord u najdužem poljupcu iz 2015. godine, drži par iz Kruševca Irena Alurac i Đorđe Božić.

Ovogodišnji pobednici u najdužem poljupcu Marija Nešić i Aleksa Musarat proglašeni su i kao najatraktivniji par, a dobili su i nagradu, "najlepši za najlepše".  Pobednici u kategodiji najstariji par su Spaska i Slobodan Nikolić iz Kraljeva.

Pobedniuci manifestacije " Poljubi me" nagrađeni su Wellness vikendom  i boravkom u hotelu “ Kralj “ u Vrnjačkoj Banji.

Na mostu ljubavi  istovremeno je slavljen i Sveti Trifun, zaštitnik vinara i  vinogradara,  a njegovu čast deljeni su kuvano vino i rakija.  Organizovan je je prigodan program posvećen vinu.  

                                                                                        


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set