• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

20.03.2020

09:58

RADIŠA JE U LEUŠIĆIMA, A ŽENA I SIN SU MU U MILANU! Briga, strah i strepnja (VIDEO)

Vesti

RADIŠA JE U LEUŠIĆIMA, A ŽENA I SIN SU MU U MILANU! Briga, strah i strepnja (VIDEO)

Podeli vest

Epidemija koronavirusa i zatvaranje granica razdvojili su mnoge porodice koje žive u različitim zemljama

Radiša Jevtović već 38 godina živi na relaciji Italija - Srbija, a loše vesti iz Milana o kojim svakodnevno čitamo zatekli su ga u rodnom selu Leušići podno planine Suvobor.

 - Supruga i deca žive u Milanu. Tamo je stanje zaista katastrofalno. Svaki dan smo na vezi i briga je jednaka sa obe strane, oni se sikiraju za mene, a ja za njih. Pošto žive u odvojenim stanovima sin uopšte ne ulazi kod supruge, već samo dođe ispod terase, popričaju i on ode - priča Radiša za RINU.

Foto: RINA

Radiša Jevtović

Ipak, Radiša je u dosta boljoj poziciji nego oni jer je izolovan na selu, čistom vazduhu i nije u kontaktu sa mnogo ljudi. Međutim upustva koja je dobio od supruge prati i zbog sebe, ali i zbog njih. Situaciju u kojoj su se našli ozbiljno su shvatili.

 Pandemiju je ozbiljno shvatio i Beograđanin, Vladimir Krohmani, koji je došao u Leušiće u izolaciju iz Zanzibara gde je radio kao turistički vodič.

Foto: RINA

Vladimir Krohmani

- Selo, miri i tišina je sve što mi je potrebno i da nema ljudi. Tako da ova izolacija uopšte nije loša. Strah i paniku bespotrebno stvaraju građani umesto da iz ove situacije izvuku pouke - rekao je Vladimir.

 Ozbiljnost ove situcaije može se videti i kroz čienicu da se mnogi ljudi vode i starom narodnom poslovicom - u panici ostani gde si, kako ne bi došlo do još većih problema.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set