• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/blic.rs

26.09.2020

17:46

NOVO UPOZORENJE RHMZ! Nevreme nije prošlo, EVO ŠTA NAS OČEKUJE U NAREDNIH SAT VREMENA!

Vesti

NOVO UPOZORENJE RHMZ! Nevreme nije prošlo, EVO ŠTA NAS OČEKUJE U NAREDNIH SAT VREMENA!

Podeli vest

Crni oblaci, koji su oko podneva doneli snažne pljuskove i grad u Beogradu, odavno su se razišli, ali trenutne meteorološke prilike ne bi trebalo da nas zavaraju. Meteorolozi najavljuju nove padavine u narednih sat vremena, tako da ne odlažite kišobrane

- U narednih sat vremena u zapadnoj, centralnoj, istočnoj i južnoj Srbiji ponegde kiša ili pljuskovi sa grmljavinom - najnovija je najava na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U celoj Srbiji na snazi je žuti meteoalarm, što znači da je vreme potencijalno opasno.

(VIDEO) APOKALIPTIČNI PRIZORI U SRBIJI! Jeziv zvuk vetra i pljuska nadjačavao munje, GRAD U SEKUNDI IGRALIŠTE PRETVORIO U LEDENI PODIJUM

- Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Ne preduzimajte nepotrebne rizike -  objasnili su meteorolozi RHMZ-a.

Snažno nevreme praćeno kišom i jakim vetrom, a ponegde i pljuskovima, grmljavinom i gradom, zahvatilo je oko podneva veći deo Beograda. Zbog velike količine padavina u kratkom vremenskom roku, pojedine prestoničke ulice su bile poplavljene. I dok su se vozači u centralnim delovima grada borili sa bujicama, “preko reke” je toliko pljuštalo da je izgledalo kao da je usred bela dana pao mrak. S druge strane, sugrađani koji su se u momentu nepogode zatekli na Adi Ciganliji bili su svedoci – tajfuna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

Malo pre padala neka kišica, jedva primetno, po koja kap... jel to ono nevreme koje najavljujete ceo dan. Hajde malo kod psihijatra da vas pogleda...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set