• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.12.2020

07:26

AMSS: Nema neprohodnih puteva

Vesti

AMSS: Nema neprohodnih puteva

Podeli vest

Prohodnost puteva je dobra, a meterolozi za danas najavljuju veoma toplo, ali i vetrovito vreme, saopstio je Auto-moto savez Srbije


AMSS upozorava na umeren i jak jugoistočni vetar u košavskom području, ali i na planinama gde će usloviti otapanje snega, koji pored mokrih kolovoza donosi veliku opasnost od odrona na putevima koji prolaze kroz kotline i klisure.


U prepodnevnim časovima kiša i mokri kolovozi očekuju vozače na području Šumadije, Pomoravlja i južnog Banata.

Prema informacijama zimske službe JPPS, nema neprohodnih puteva. Na auto-putevima je kolovoz vlažan, dok na pojedinim putevima I i II prioriteta u višim predelima područja: Sjenice, Ivanjice i Novog Pazara ima mestimično ugaženog snega na putu visine do 5cm.

Iz AMSS apeluju na vozače prilagode brzinu predviđenu za zimske uslove i na put kreću isključivo sa kompletnom zimskom opremom, a posebno ukoliko planiraju putovanja ka zimskim turističkim centrima, jer su prilazi Kopaniku, Goču, Zlatiboru i Divčivbarima prošireni u punom profilu, ali su uglavnom pod snegom.

Putevi Srbije saopštili su jutros da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a nema zadržavanja ni na graničnim prelazima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza i poledice
Srbija

AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza i poledice

Zbog slabih snežnih padavina u nižim, a nešto umerenijim u planinskim predelima vozače na putevima očekuju mokri kolovozi i mestimično raskvašen sneg i poledica, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

27.12.2020

12:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set