• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tijana Majkić

10.09.2021

17:17

/VIDEO/ PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Majka se bori za njih, ostavljeni na smetlištu, u nedođiji...

Privatna arhiva

Vesti

/VIDEO/ PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Majka se bori za njih, ostavljeni na smetlištu, u nedođiji...

Podeli vest

Priča što sledi zalediće vam krv u žilama, kao i mnoge druge na ovu temu, zapuštenih, zlostavljanih životinja, pogotovo pasa

Kao novinar komuniciram sa ljudima svakodnevno, i nikome, pa ni meni samoj nije jasno, odakle svi ti kučići i mačići dolaze?

Onda sam došla do zaključka da oni ne dolaze, oni su indirektan produkt nemarnosti čoveka.

Razna udruženja APELUJU, bukvalno MOLE ljude da sterilišu svoje pse, jer je to veliki problem u Srbiji.

Zamislite kada je ovakvo stanje u Beogradu, Novom Sadu, kakvo je ona u manjim, zabačenijim gradovima i selima? Da li se iko pita šta se dešava sa tim jadnim dušama?

Zajedno s vama, pokušaćemo da ovim dušama nađemo dom, tačnije da ih sklonimo sa OTPADA, jer su bebe, stare svega par nedelja na smetilištu, očigledno je neko smatrao da im je tamo mesto.

Pažnju na ovaj problem skrenula nam je Beograđanka Kristina, koja se potresla zatečenim prizorom.

Jutros kada sam išla na posao čula sam tužno cviljenje, koje me je privuklo da odmah stanem, i pogledam šta je bilo, šta se deđava, jer su zvuci bili u fazonu MOLIM ZA POMOĆ - počela je naša sugrađanka Kristina da nam priča.

 

Ukoliko želite da pomognete možete dobiti sve informacije na ovu mejl adresu: nedeljkovickristina43@gmail.com


Kristina je naišla na kuce i na njihovu majku, koja se lavovski borila i bori za njih, da ih prehrani dok im se ne pronađu domovi. 

 

- Bukvalno je slika bila kao majke kada se bore za svoju decu, u njenim očima sam videla da me preklinje da joj spasim bebe, da im dam šansu da žive - rekla je Kristina za Informer i dodala da se kuce zajedno sa majkom nalaze u Moštanici kod Izvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dunkelheit uber Serbien

pre 2 godine

Šta je sa poštenim, običnim ljudima koji se, kao i ti nesrećni psi, bore da dožive sutra? Ko se ISKRENO bori za njih? Korumpirani, alavi partijski paraziti i nesposobna opozicija, ili su prepušteni, zajedno sa svojom decom, na milost i nemilost životnim burama?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set