• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tijana Majkić

02.11.2021

13:44

Flekica poznaje samo lošu stranu života!  Odbačena, za trenutak je našla sreću, da bi joj ista bila oduzeta! /FOTO/

Privatna arhiva

Vesti

Flekica poznaje samo lošu stranu života! Odbačena, za trenutak je našla sreću, da bi joj ista bila oduzeta! /FOTO/

Podeli vest

Njena priča lomi dušu. Niko ne zna gde i kada je došla na ovaj svet, ono što ona zna jesu samo bol i patnja

Samo kada bi mogla da govori, rekla bi kakav je život napuštenog psa u ovoj zemlji.

Bukvalno istovarena daleko od grada, gde su same fabrike, Veterina ju je obeležila, sterilizovala i pustiila da se sama snalazi. 

Foto: Privatna arhiva

Promrzla


Uplašena, ne znajući šta se dešava lutala je dok je nisu primili u jednu firmu.

Tamo je na neki momenat od dva meseca našla ljubav i pažnju, posebno ju je jedna Tamara zavolela i negovala. Za trenutak je bila srećan pas, ali gle čuda, "zločini" koji prolaze nekažnjeno uticali su na Flekicu da postane tužna i izgubi svaku nadu. Bračni par ju je uzeo tokom noći, doduše sigurno je želeo da joj pruži dom, makar i tričavih pet minuta. Da bi je vratili iste te noći, ali ajde, makar su je vratili na isto mesto, gde je iole osetila ljubav.

 

Foto: Privatna arhiva

Veterinar kaže da sam zdrava


- Ljudi su lagali, da će da je uzmu, vole, pruže dom, međutim, ona je od čoveka dobila samo laž. Da bi radnici firme u kojoj je Flekica boravila zapitali gde je ona nestala - rekla je Tamara.

Foto: Privatna arhiva

Mesto gde je imala mir i sreću


Flekica je nestala, viđena je po raznim delovima grada, Tamara je kako bi ko objavio na Fejsbuku da ju je video, išla tamo po nju... posle nekoliko dana potrage i Tamarine vere da će je pronaći, igrom sudbine ili samo igrom životnog slučaja našle su se ponovo oči u oči. Ležala je promrzla u hladnoj travi, istraumirana od zla koje vreba na ulicama... Tamaru je prepoznala, i obe su znale da će lepa tufnasta Flekica biti dobro, kao što i jeste...

- Zamislite nečovek neki ju je uzeo, čipovao na sebe i izbacio, što je kažnjivo zakonom, jer, izbacio je svoj psa, ali to su "zločini" koji su nekažnjivi, nažalost - istakla je Tamara.

 

Foto: Privatna arhiva


Njoj je sada potreban čovek dobrog srca, još toplije duše koji će zaista da je uzme i ostavi kod sebe za ceo njen život, jer Tamara neguje bolesnu, staru kucu kod kuće i jednostavno nema uslova da je zadrži. 

Ukoliko želite da joj pružite dom, sve informacije možete dobiti OVDE

Ona je predivna, puna života, mlada i zdrava ženkica, koja itekako oseća i zna da uzvrati za ljubav i pažnju.

Veterinar Đorđe izašao je u susret da je pregleda i ustanovio je da je ona jedna zdrava, mlada devojčica.

Foto: Privatna arhiva

Čeka svog čoveka

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 2 godine

E kad bi psi mogli da govore, roman može da se napiše o psećim sudbinama, o njihovim izneverenim očekivanja, razočarenja i neuzvraćenim ljubavima. Imam psa koga sam spasla iz azila pre 5 godina, retriverku, velika je sreća za nju a i za mene.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set