• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Antonić

26.01.2022

19:56

ISTERALA ME JE NAPOLJE NA MINUS 10 ZBOG MASKE, A ONDA SAM NA NJOJ PRIMETILA ŠOK DETALJ! Kako je radnica brze hrane u Novom Sadu upropastila vikend čitateljki Informera?!

Privatna arhiva

Vesti

ISTERALA ME JE NAPOLJE NA MINUS 10 ZBOG MASKE, A ONDA SAM NA NJOJ PRIMETILA ŠOK DETALJ! Kako je radnica brze hrane u Novom Sadu upropastila vikend čitateljki Informera?!

Podeli vest

Čitateljka Informera ostala je šokirana događajem koji joj se dogodio za vikend tokom posete Novom Sadu

U vreme pandemije virusa korona svi već po pravilu stavljamo maske kada ulazimo u zatvoren prostor, držimo distancu, dezinfikujemo ruke redovno, prosto, u poslednje dve godine promenili smo navike iz korena.

Međutim, još postoje oni koji ne nose maske. Čak i na to smo navikli, ali...

- Meni je jasno da neko ne nosi masku, ali ovako nešto da mi se desi - počinje priču Jelena G. za Informer.

- Došla sam u Novi Sad da se vidim sa starim prijateljima, sedeli smo u kafiću, a onda ogladneli. Pitala sam gde ima neka dobra hrana, ali negde gde možemo da uđemo unutra i da sednemo da jedemo. Otišli smo na neke kobasice, moji prijatelji su nahvalili to mesto. Nas četvoro smo ušli, najnormalnije naručili, a onda nam je zaposlena u tom objektu rekla da izađemo napolje - šokirano priča naša čitateljka.

Foto: Privatna arhiva

Jeleni je presela kobasica

Sve bi to bilo u redu, da za vikend nije bilo minus deset.

- Stajali smo na onoj hladnoći i čekali, razmišljajući zašto li nas je isterala. Kada nas je pozvala da kaže da je gotovo, ušli smo unutra i birali priloge. Dok su drugari birali, ja sam dobila svoju porciju i stavila na obližnji pult, krenula sam da jedem. Kada su i oni dobili ono što su naručili, ponovo nam je rekla da izađemo - kaže Jelena i dodaje:

- Upitala sam zašto da izađemo, a ona je rekla da moramo da imamo maske! Pa kako da jedemo sa maskama?!

Međutim, ovo nije kraj. Jelena je sa društvom izašla, a onda je jedan od drugara primetio ključni detalj. Radnica je svoju masku nosila ispod brade, dakle i nos i usta su joj bili otkriveni!

- Vratila sam se u objekat da je pitam: A gde je tebi maska? Kako je to držiš? Je l' to po pravilu? - kaže ogorčeno čitateljka Informera, koju je novosadska radnica zapanjeno gledala.

Ko ne poštuje pravila?

- Naglašavam da redovno stavljam masku tamo gde treba, ali u objektu u kojem jedem to prosto nije moguće. Nemam opravdanja za ljude koji ih inače ne nose, za obične građane, ali najveći šok mi je kada ih ne nose zaposleni, posebno oni koji rade sa hranom - zaključuje Jelena, napominjući da nikada više neće jesti u ovom objektu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Savo

pre 2 godine

Ne razumem poentu priče,šta bi to trebalo da se vidi na slici

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set