• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.01.2022

07:17

STIŽE SNEG! Uživajte u lepom i sunčanom danu, uveče nas očekuju padavine!

Pixabay

Vesti

STIŽE SNEG! Uživajte u lepom i sunčanom danu, uveče nas očekuju padavine!

Podeli vest

U Srbiji danas prepodne pretežno sunčano i relativno toplo, posle podne postepeno naoblačenje, uveče kiša, u brdsko-planinskim predelima sneg. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, samo pre podne na istoku umeren i jak zapadni. Minimalna temperatura od -4 na jugu do 1 na severu, najviša dnevna od 7 do 13 stepeni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod

Krajem dana i tokom noći ka utorku sa padom temperature kiša će preći u sneg i u nižim predelima, a vetar će biti u skretanju na slab i umeren severozapadni.

Više snega ocekuje se na zapadu zemlje gde ce doci do formiranja sneznog pokrivaca, od 5 do 10 cm u nizim, u brdsko-planininskim predelima i vise. U većem delu Vojvodine padavine će prestati.

U Beogradu prepodne pretežno sunčano i relativno toplo, posle podne postepeno naoblaČenje, uveče kiša.

Duvaće slab i umeren juŽni i jugoistoČni vetar. Minimalna temperatura oko 1, najviša dnevna oko oko 10 stepeni. Tokom noći ka utorku sa padom temperature kiša će preći u susnežicu i sneg, uz skretanje vetra na slab do umeren severozapadni.

Foto: Informer

U Srbiji u utorak, sredu i četvrtak oblačno i hladnije, mestimično sa snegom uz stvaranje ili povećanje visine snežnog pokrivača, naročito u utorak i to na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje.

Na severu se očekuju mešovite padavine - kiša, susnežica i sneg. U nižim predelima, južnije od Save i Dunava, očekuje se formiranje sneznog pokrivaca od 5 do 15 cm, a u brdsko- planinskim predelima novih 15 do 25 cm, lokalno i vise.

Zatim do 7. februara promenljivo i toplije, mestimično sa slabom kišom, u višim predelima snegom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set