• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.B.

06.06.2022

11:58

POGINULOM ZAJEČARSKOM POLICAJCU POSTHUMNO URUČENA NAGRADA ZA HRABROST! Medalju primio otac, od tuge jedva prozborio dve reči (FOTO)

printscreen/facebook

Vesti

POGINULOM ZAJEČARSKOM POLICAJCU POSTHUMNO URUČENA NAGRADA ZA HRABROST! Medalju primio otac, od tuge jedva prozborio dve reči (FOTO)

Podeli vest

Ivanu Đurđevcu (28), zaječarskom policajcu koji je poginuo vršeći svoju dužnost, posthimno je uručena medalja za hrabrost koju je, u ime prerano izgubljenog sina, primio njegov otac, Božidar Đurđevac

Medalja je uručena na svečanosti održavanja Petnaeste Policijade Sindikata srpske policije koja je ovog vikenda održana na Zlatiboru.

Pred oko 15.000 učesnika iz Srbije i njihovih kolega iz Severne Makedonije, Bugarske i Slovenije, kao i pred mnogbrojnom publikom, predsednik SSP Lazar Ranitović, pozvao je na binu Božidara.

Foto: printscreen/facebook

Božidar primio nagradu u ime sina

Uz čestitanje na junaštvu Ivana Đurđevca, Ranitović mu je uručio Zlatnu medalju za hrabrost za njegovog sina.

Otac je dostojanstveno primio priznanje, jedva zadržavajući suze. Uspeo je da kaže samo ''veliko hvala''.

Foto: printscreen/facebook

Ivan Đurđevac

Da podsetimo, Ivan je ubijen jednim hicem iz pištolja koji ga je pogodio tačno u grudi, i to dok je obavljao svoj posao. Njega je ubio Dušan Zagorac (76), koji je najpre hicem iz pištolja ubio komšinicu Veru Đekić (62), zatim Ivana, i na kraju je ubica presudio sebi.

Bilo je to krajem marta ove godine.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set