• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

21.06.2022

15:09

ON JE ZVANIČNO NAJJAČI ČOVEK SRBIJE! VUČE KAMION OD 22 TONE, a kad vidite koliko mesa pojede dnevno ostaćete u ŠOKU (FOTO)

Z.A

Vesti

ON JE ZVANIČNO NAJJAČI ČOVEK SRBIJE! VUČE KAMION OD 22 TONE, a kad vidite koliko mesa pojede dnevno ostaćete u ŠOKU (FOTO)

Podeli vest

U Zaječaru je održano takmičenje za najjačeg čoveka Srbije "Strong-man Grand prix'', a zlato je osvojio Vladimir Bulatović. Nije to bilo veliko iznenađenje jer Vladimir je zvanično najjači čovek Srbije od 2017. godine.

Na svim takmičenjima, gde se snaga odmerava vučenjem kamiona, okretanjem gume, nošenje kofera, on je pobeđivao.

- Imao sam 14 godina kada sam prvi put ušao u teretanu. Video sam da mi to ide, da to volim, vešbao, i eto - kaže nam Vladimir koji živi i radi u Kikindi, oženjen je, ima dvoje dece, od šest meseci i tri godine.

Prvi put je bio na takmičenju za strong-mena u Zaječaru, 2011.godine i tada je osvojio četvrto mesto.

Vladimir je visok 1,89 santimetra, a težina mu je 136 kilograma.

Foto: Z.A

Vladimir vuče kamion

- Ja nemam neku posebnu ishranu, jedem isto kao svaki normalan čovek, ali u većim količinama. Ranije sam, recimo, jeo 25 do 30 jaja dnevno, ali su mi dojadila. Sada, uz drugu ishranu, svaki dan pojedem kilogram do 1,5 kilograma mesa. Moram da unosim proteine, ugljene hidrate...Jedem i testenine, pirinač, ma sve uobičajeno - priča Vladimir.

On može da vuče 20 metara kamion težak 22 tone, jednom rukom je najviše podigao metalni kofer težak 180 kilograma, prevrtao je gumu tešku 550 kilograma, a u log-lift disciplini ( vrsta metalnog valjka koji se podiže iznad glave) podigao je 170 kilograma.

Vladimir je, inače, bio prvak Evrope u dizanju tegova, takmičenju koje se održalo 2018.godine u Moskvi.

- Sada ulažem u sebe jer imam želju da odem na Svetsko prvenstvo. Za to je potrebno mnogo vremena i truda - kaže ovaj mladi čovek, najjači u Srbiji.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

i onda umre u 40 .. 45'oj . . kazu bio sportista ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set