• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.07.2022

08:08

UŽIVAJTE JOŠ MALO U PRIJATNOM VREMENU! U Srbiji danas svežije, a evo kada nam stižu PAKLENE VRUĆINE!

Vesti

UŽIVAJTE JOŠ MALO U PRIJATNOM VREMENU! U Srbiji danas svežije, a evo kada nam stižu PAKLENE VRUĆINE!

Podeli vest

U Srbiji u nedelju i na jugu Srbije manja vrućina uz sunčane periode u svim krajevima. Tokom dana se očekuje lokalni razvoj oblaka sa malom šansom da ponegde bude kratkotrajnog lokalnog pljuska

U većini predela ostaje suvo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 19°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 32°C na istoku i jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.

U Beogradu u nedelju sunčani periodi sa malo oblaka i bez velike vrućine. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 24°C.

U Nišu u nedelju duži sunčani periodi sa malo oblaka i malo manje vruće nego u subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna 32°C.

U Užičkom regionu u nedelju malo manja vrućina uz sunčane periode. Tokom dana se očekuje lokalni razvoj oblaka sa malom šansom da ponegde bude kratkotrajnog lokalnog pljuska. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 30°C do 32°C.

Foto: Informer DN

Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi uz razvoj oblaka popodne sa mogućim vrlo retkim lokalnim pljuskovima i prijatnom temperaturom do 25°C.

U Vojvodini u nedelju duži sunčani periodi sa malo oblaka i toplo, ali bez vrućine. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 30°C na jugu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 23°C.

U Novom Sadu u nedelju sunčani periodi sa malo oblaka i bez velike vrućine. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 23°C.

U Subotici u nedelju sunčan sa malo oblaka i bez vrućine. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 28°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 21°C.

Vreme narednih dana

U ponedeljak jutro relativno sveže, a tokom dana pretežno sunčano i bez velike vrućine sa malo oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 18°C, a maksimalna od 29°C na severu Vojvodine do 32°C na jugu Srbije. Uveče suvo.

Od utorka svakim danom sve veća vrućina, a najveća u idući četvrtak, petak i subotu, kada će temperatura prelaziti 35°C, a ponegde dostizati 40°C.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set