• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2022

12:53

NAJNOVIJE HITNO UPOZORENJE RHMZ! Jake vremenske nepogode stižu u ovaj deo Srbije

Vesti

NAJNOVIJE HITNO UPOZORENJE RHMZ! Jake vremenske nepogode stižu u ovaj deo Srbije

Podeli vest

Jaka konvektivna oblačnost na području Pešterske visoravni u narednih sat vremena uslovlјavaće intenzivne plјuskove sa grmlјavinom, grad i lokalno jak vetar. Ova padavinska zona u južnoj struji premeštaće se na sever, ka području Nove Varoši i Ivanjice, navodi se u novom hitnom upozorenju RHMZ-a

RHMZ je najavio da nas do kraja dana očekuje nestabilno sa kišom i lokalnim plјuskovima sa grmlјavinom. Pri intenzivnim grmlјavinskim procesima očekuju se obilne padavine za kratak vremenski period, grad, kratkotrajno i jak i olujni vetar.

Foto: RINA

Nevreme koje traje od juče najviše je pogodilo sever zemlje, počevši od Bečeja, pa do Vrbasa i Crvenke gde je vetar čupao drveće, pa su tako stradala i putnička vozila.
 

Foto: printskrin/hidmet.gov.rs

Posledica nevremena je da pojedina sela u opštini Bačka Palanka nemaju struju.

Zbog obimne kiše došlo je do izlivanja vode u Novom Pazaru i Čačku.
 

Foto: Printscreen 192.rs

Sela u okolinu Čačka zahvatio je grad i naneo manju materijalnu štetu, dok je oluja u Užicu uzrokovala da pojedini delovi grada ostanu bez struje.

Foto: printscreen

Vremenske nepogode nisu zaobišle ni Beograd, pa je tako rano jutros u prestonici padao jak grad praćen grmljavinom, a od udara groma zapalio se splav kod Šljunkare, na makiškoj strani Save.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set