• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

25.08.2022

20:43

POLOMLJEN KRST NA SRBINOVOM GROBU! Kurtijevim Šiptarima smetaju i tek sahranjeni Srbi, SVETOGRĐE NA GROBLJU U ORAHOVCU!

Privatna arhiva

Vesti

POLOMLJEN KRST NA SRBINOVOM GROBU! Kurtijevim Šiptarima smetaju i tek sahranjeni Srbi, SVETOGRĐE NA GROBLJU U ORAHOVCU!

Podeli vest

Podržavani od raznoraznog belosvetskog ološa, Kurtijevi šiptarski zulmćari ne daju mira ni mrtvim , tek sahranjenim Srbima.

Na gornjem groblju u Orahovcu danas je polomljen krst nad humkom Novice Ilića, koji je nedavno preminuo u 69. godini. Krst je polomljen na dva dela i bačen na svežu humku.

- Nije prošlo ni trideset dana od kada je komšija Novica sahranjen, a nad njegovom humkom je polomljen krst. Ovo je sramota za Šiptare koji su to uradili, nekada su makar poštovani mrtvi, a sada nad ni upokojenim ne daju mira. Svet ovo neće da vidi, samo zato što smo Srbi- kroz suze i u očaju rekao je za Informer jedan od meštana iz orahovačkog kraja koji je iz razumljivih razloga zamolio da mu ne pominjemo ime.

Foto: Privatna arhiva

 

Ovako neljudski postupak dogodio se u danima kada su najviši amerčki i evropski pregovarali sa tzv.kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u Prištini.

Uništavanje dostojanstva i mrtvih Srba je samo jedna u nizu kockica u slagalici zvanoj „Kurtijevo demokratsko Kosovo“ , ali bez Srba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set