• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2022

12:41

NESVAKIDAŠNJA NESREĆA NA PRUZI BEOGRAD-BAR! Voz udario medveda, životinja stradala na licu mesta (FOTO)

RINA

Vesti

NESVAKIDAŠNJA NESREĆA NA PRUZI BEOGRAD-BAR! Voz udario medveda, životinja stradala na licu mesta (FOTO)

Podeli vest

U ranim jutarnjim časovima na pruzi Beograd - Bar, dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nesreća u kojoj je voz koji se kretao ka Crnoj Gori u mestu između Kolovrata i Brodareva udario medveda teškog nekoliko stotina kilograma koji se našao na šinama

Medvedi su od ranije primećivani na prostorima podjadovničkih sela i blizu imanja, međutim ovaj koji je stigao do pruge, prvi je koji je na ovavak našin i nastradao.

- Viđamo ih nekoliko puta godišnje, i ne samo to već su nam u nekoliko navrata nanosili štetu u domaćinstvima, uništavajući košnice sa pčelama - kazali su za RINU meštani Lučica kod Prijepolja.

Predator koji je nastradao na pruzi, nije imao ogrlicu i njegovo kretanje se nije pratilo.

Udruženje građana "Jadovnik oaza netaknute prirode" iz Prijepolja brine već godinama o divljim životinjama. Iz ovog udruženja već su markirali dva mrka medveda čije kretanje se pomoću GPRS prati, a na hranilište Kašan koje su izgradili na Jadovniku gotovo svako veče dolaze medvedi.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set