• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

05.10.2022

23:28

HIT NA SVADBI U LESKOVCU! Svatovi krenuli po mladu, a onda... Zbog NJIH umalo da propadne veselje!

Vesti

HIT NA SVADBI U LESKOVCU! Svatovi krenuli po mladu, a onda... Zbog NJIH umalo da propadne veselje!

Podeli vest

Sezona svadbi širom Srbije još uvek traje, a ja jugu Srbije prošlog vikenda je došlo do prave pometnje na veselju kada su svatovi krenuli po mladu

Naime, jedna od komšinica novopečenih mladenaca koja je prisustvovala veselju ispričala je šta se dešavalo pre dolaska u restoran, a cela zbrka je nastala zbog trubača.

- Svadba je trebala da bude u jednom restoranu u Leskovcu. Mladoženja je iz Leskovca, a mlada iz Donjeg Trnjana. Ranom zorom mladoženjini svatovi su se okupili u njegovoj kući i sa kumom i starim svatom krenuli put Trnjana - priča nam komšinica i dodaje:

- Tu su bili i trubači kojima je tačno rečeno gde mlada živi. Tamo su trebali da idu svojim prevozom. Lično sam čula da ih je mladoženjin otac više puta pitao da li znaju gde se nalazi to mesto i odgovorili su da znaju. Koliko sam videla nisu išli u koloni sa svatovima, nego su krenuli nešto kasnije.

Foto: Tanjug

Ona navodi i da je bio dogovor da se kod mlade stigne u podne, tačnije u 12 sati.

- Moja ćerka je bila najbolja drugarica mladi, pa je bila kod nje kući. Mlada je bila spremna na vreme, svatovi takođe. Nestrpljivo su čekali mladoženju uz veselu muziku. Fotograf je stigao, slikao celu porodicu, a mladu najviše. Bila joj je najveća želja da se fotografiše u venčanici. Vreme je odmicalo, a svatova nema...

Ćerka kaže da već oko 12 sati kreće panika u kući. Muzika staje, mladoženje nema. Javlja ona meni da nema svatova i da se svi pitaju šta se dešava. Pita mene da li znam nešto, a ja se uveliko spremam za restoran. Kasnije mi javlja da je mladin brat pozvao mladoženjinog oca da vidi šta se dešava.

Prema njenim rečima, komšije su govorile mladi da se mladoženja verovatno predomislio i da neće da dođe.

- Iako je znala da je to šala nije joj bilo svejedno. Bila je nervozna i ljuta. Zar i na venačnje da zakasne. Svekar u tom trenutku javlja da su oni na ulazu u selo i da čekaju trubače koji su otišli u Gornje Trnjane umesto Donje i čekali ih tamo. On ih je zvao i odmah naredio da dođu ovamo. Bio je besan jer su pogrešili selo, a jasno im je naglašeno gde treba da dođu. Svatovi stoje, čekaju, kiša pada, a trubači koji su verovatno malo popili promašili mesto.

Foto: stocksnap.io

Na kraju, prema rečima komšinice, sve se dobro završilo.

- Jeste da su svatovi kasnili jedno pola sata, ali dobro je prošlo. Verujem da će se po ovome i pamtiti njihova svadba. Umalo da trubači pokvare celo veselje i naprave pravu pometnju i svađu među porodicama - priča komšicica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set