• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

24.11.2022

10:31

NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA BOJANE I KRISTIJANA IZ ZRENJANINA! Zajedno su zabacili udicu, a onda...

Privatna arhiva

Vesti

NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA BOJANE I KRISTIJANA IZ ZRENJANINA! Zajedno su zabacili udicu, a onda...

Podeli vest

Bojana Stojanov, mlada i šarmatna Zrenjaninka, uz sklonost da poput brojnih svojih vršnjakinja, uvek izgleda atraktivno i lepo,bude aktivna u društvenom životu, gaji neobičnu strast i ljubav prema pecanju i uz blinkere, meredov, mamce, ali i svog dečka Kristijana, u kojeg je, kako sama kaže zaljubljena “do ušiju”, svaki slobodan vikend provodi na nekoj reci ili jezeru, pecajući

- Počela sam da pecam još kao dete, tata, koji je strastveni ribolovac, ali i majstor u kuvanju riblje čorbe, vodio me je sa sobom, nije mi bilo teško da ustanem u cik zore i krenem sa njim - započinje priču Bojana, zaposlena u hipermarketu poznatog trgovinskog lanca, u Zrenjaninu.

- Upijala sam svaki pokret mog oca, nekako sve mi je bilo zanimljivo, a i tati se dopalo što ima vrednog, dosuše pomalo i dosadnog pomoćnika, koji želi da pronikne u sve tajne ovog zanimljivog sporta i hobija, a zaista smo uživali pecajući, na Tisi i Tamišu, u okolini Zrenjanina - nastavlja Bojana, iskreno priznajući da tada nije maštala o ozbiljnijem pecanju i da je sve to izgledalo samo kao trenutni zanos i hobi.

Foto: Privatna arhiva

Bojana upecala amura od 16 kilograma 

Bojana Stojanov, mlada dama, koja osim redovnog posla, kod kuće pravi kolače i često pomaže majci oko ručka i ostalih kućnih poslova, kao svoj najveći ulov ističe amura od 16 kilograma, kojeg je sama izvukla iz reke, a bilo je i šarana od 14 i 15 kilograma.

Pre dve godine, kada je upoznala svog dečka Kristijana, nešto se neobično dogodilo, sve je odjednom proključalo, obzirom da je i on baš strastveni pecaroš i zaljubljenik u sedenje na obali pored reke.

- Zajedno smo svaki slobodan tren provodili u prirodi i kako to ribolovci kažu, zabacili udicu - nastavlja Bojana, ističući da je sa Kristijanom odmah počela da planira odlaske na ozbiljne pecaroške destinacije i višednevne, vikend izlete, uz spavanje u malom šatoru, odlaske na reku u cik zore, po magli, rosi i kada je temperetura jedva bila koji stepen Celzijusa u plusu.

- Bojana je odmah skapirala fazon da moramo da nabavimo profi opremu i zajednički smo kupovali štapove, blinkere, silkove i udice - ubacuje se u priču Kristijan, ni jednog momenta ne skrivajući oduševljenje što je njegova devojka sjajan pecaroš i sada već iskusni ribolovac, upućen u sve tajne ovog hobija, kojim se jednostavno, ne možete baviti, ako ne osećate veliku ljubav i strast prema njemu.

- Zajedno smo pecali na jezerima Jegrička, Crni vir, Sajan,Carska jezera, Grgeč i mnogim drugim, a naravno prisutna je želja da obiđemo još neka, kao što su su Aqua dreams samaila, Tresetište, Rečno carstvo - dodaje Bojana, ponosna na zajedničko ulaganje u novi opremu i uz napomenu da joj nije žao novca koji je potrošila da bi upotpunila profesionalni repertoar vrhunske pecaroške opreme.

Venčanje pored reke ili jezera

Mada je još suviše rano, obzirom na mladost i zadovoljstvo trenutnim statusom veze, Bojana i Kristijan, doduše stidljivo, ne poriču mogućnost da jednoga dana, svoje zabaljanje ne pretvore u bračnu zajednicu, venčanjem pored neke reke ili jezera.

Zaljubljeni par iz Zrenjanina, osim pecanja, uživa u putovanjima i zbog toga planiraju i biraju odlaske na što udaljenija mesta, a takođe vode računa da svoju uvek pozitivnu energiju, prenesu na ostale pecaroše, koje sretnu u prirodi.

Foto: Privatna arhiva

- Naravno da sam tu da joj priteknem u pomoć, kada se na udicu zakači neka grdosija od ribe, mada je Bojana toliko već iskusna, da uglavnom sama rešava situacije, koje bi za druge žene bile vau, sigurno teško rešive - naglašava Kristijan, ne skrivajući činjenicu da je i njemu u nekoliko dramatičnih situacija borbe sa velikom ribom na štapu, devojka pritekla u pomoć.

Često nakon ribolova vraćajući ulov u vodu, mladi zaljubljeni par, saglasan je u jednom da ih oduševljava zov čiste, netaknute prirode, mir i tišina pored vode i da im sam ulov i jurnjava za trofejima totalno nije interesantna.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SRPKINJE SKIDAJU JAPANCE SA TRONA! Milica Jovanović sve bliže obaranju Ginisovog rekorda, evo koliko njih se do sada prijavilo
Srbija

SRPKINJE SKIDAJU JAPANCE SA TRONA! Milica Jovanović sve bliže obaranju Ginisovog rekorda, evo koliko njih se do sada prijavilo

Stanovnici Tokija oborili su Ginisov rekord, kada se na jednom mestu okupilo 178 ljudi sa istim imenom i prezimenom, ali Srbija je rešila da uzvrati udarac. Da bi ste oborili Ginisov rekord i skinuli Japance sa trona u ličnim dokumentima mora da vam piše ime Milica i prezime Jovanović, nebitno da li vam je to devojčko ili judato. Zatim potrebno je da dođete u Beograd i okupite se sa ženama koje se zovu i prezivaju isto kao i vi

24.11.2022

09:18

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set