• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

26.11.2022

07:08

NE VIDI SE PRST PRED OKOM! Oprezno vozite, gusta magla na ovim deonicama

Vesti

NE VIDI SE PRST PRED OKOM! Oprezno vozite, gusta magla na ovim deonicama

Podeli vest

Prema informacijama Puteva Srbije, na pojedinim putnim pravcima zbog magle je smanjena vidljivost u saobraćaju pa se vozačima savetuje oprez

Na teritoriji Vojvodine zbog pojave magla smanjena je vidljivost na 50 do 500 metara.

Na auto-putu E-75, u zoni tunela Manajle zbog magle vidljivost je smanjena na 100 metara.

Kod petlje Beograd - Ražanj vidljivost je smanjena na 50 do 100 metara, kod petlje Ražanj - Aleksinac na 100 metara, a kod petlje Aleksinac - Vranje na 50 do 200 metara.

Na auto-putu E-80, kod petlje Trupale - Bela Palanka vidljivost je smanjena na 100 metara.

Kako je navedeno u saopštenju, na auto-putu E-763, na deonicama Surčin - Ub i Ljig - Takovo zbog magle vidljivost je smanjena na 50 do 100 metara.

Mogućnost pojave magle postoji pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Putevi Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

USRED NOVEMBRA RODILE JAGODE! Milorad na svom imanju ubrao plodove slatke kao med (FOTO)
Srbija

USRED NOVEMBRA RODILE JAGODE! Milorad na svom imanju ubrao plodove slatke kao med (FOTO)

Zima polako kuca na vrata,a na visokim planinama već se zabeleo prvi sneg, međutim, u srcu Šumadije kao da je leto. Iako se poslovi u polju polako privode kraju, vredni domaćini još ubiraju plodove sa svojih imanja. Tako je Milorad Radosavljević iz sela Gornja Trnava kod Topole ovih dana nabrao sočne plodove jagode koji se kako kaže, ni malo ne razlikuju od onih prvih kad stignu, čak šta više možda su i slađi

25.11.2022

10:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set