• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.02.2023

18:27

OSLOBOĐENI ZAROBLJENI SKIJAŠI NA GOLIJI! Nije prvi put da sneg parališe deonicu, nadležni apeluju na putnike

RINA

Vesti

OSLOBOĐENI ZAROBLJENI SKIJAŠI NA GOLIJI! Nije prvi put da sneg parališe deonicu, nadležni apeluju na putnike

Podeli vest

Predsednik opštine Ivanjica Momčilo Mitrović potrvrdio je za Tanjug da su odblokirani skijaši koji su u tri automobila bili zavejani na putu Preko Brdo - Odvraćenica na Goliji.

Mitrović je ranije rekao da skijaši nisu ispratili obaveštenja nadležnih o kretanju na toj deonici puta ka Novom Pazaru. Osim situacije na Goliji u ostalim ivanjičkim planinskim selima situacija je pod kontrolom i za sada nema odsečenih sela.

Inače, ovo nije prvi put da put Odvraćenica - Preko Brdo bude neprohodan usled snežnih nanosa, već je to situacija koja se ponavlja godinama unazad, pa nadležni redovno apeluju na putnike da budu oprezni prilikom prolaska ovom deonicom kao i da njom ne kreću bez preke potrebe.

Snabdevanje električnom energijom za sada se odvija bez problema, a sve raspoložive putarske ekipe su na terenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set