• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Božić

15.02.2023

11:59

ĆERKA NAMESTILA OCU AFERU "SA KLANJEM MUSLIMANSKE DECE" Mitrovčanin u šoku: Optužen sam sa lažnog profila, ŽRTVA SAM OSVETE!

Printscreen

Vesti

ĆERKA NAMESTILA OCU AFERU "SA KLANJEM MUSLIMANSKE DECE" Mitrovčanin u šoku: Optužen sam sa lažnog profila, ŽRTVA SAM OSVETE!

Podeli vest

Cveće Divnić (58) iz Sremske Mitrovice optužen je na lažnom FB profilu ‘’Četnički pokret Republike Srpske’’ da bi ‘’klao muslimansku djecu od 1-15 godina’’

Mitrovčanin je slučaj odmah prijavio PU Sremska Mitrovica, koji je prosleđen Odeljenju za visokotehnološki kriminal!

-Bio sam u šoku, kada sam od kuma obavešten da sam na fejsbuk profilu ‘’Četnički pokret Republike Srpske’’ izjavio da bi ‘’klao muslimansku djecu od jedne do 15 godina’’! Tog 5.februara odmah sam otišao u policijsku stanicu da podnesem prijavu.

U policiji su mi rekli da će moj slučaj preuzeti Odeljenje za visoko tehnološki kriminal u Beogradu i da će mi odmah biti ugašen FB profil. Strašno je što su moju staru fotografiju sa jednog okupljanja na Ravnoj gori sa tom lažnom porukom preneli mnogi portali Federacije Bosne I Hercegovine, kao na listi za odstrel, još uvek u šoku priča penzioner Cveće Divnić, otac troje dece i deda desetoro unučadi.

Foto: Printscreen

 
Sve je zamesila najstarija ćerka

Sumnja da čitav skandal potiče od najmlađe 28-godišnje ćerke, koja je krajem januara napustila supruga i svoje dvoje male dece I odbegla u Travnik, čoveku koga je upoznala preko tik-toka!

- Kad mi je zet javio da ga je napustila moja ćerka, dopisivao sam se sa njom preko mobilnog telefona. Naravno, da sam kao otac osudio takav njen potez. Na kraju razgovora poručio sam joj da je ‘’prodala veru za večeru’’. Sumnjam da je to sve osveta njih dvoje, nje i tog čoveka, koji je muslimanske vere. Odakle tim portalima iz BiH moje slike, koje je samo moja ćerka imala u svom telefonu? Zar da to priredi svom ocu, takvu sramotu svojoj porodici?

Razočaran sam, ogorčen, ovim je naneta velika šteta mom ugledu i časti, ja sam porodičan čovek, imam desetoro unučadi od pet meseci do 14 godina, nikada ne bih ništa takvo izjavljivao protiv tuđe vere i tuđe dece, bez obzira koje vere i nacionalnosti bila, tvrdi Divnić, koji je angažovao advokata u zaštiti svojih prava.

Brojni portali iz Republike Srpske, u međuvremenu su objavili da je ‘’policija RS, uprava u Banjaluci utvrdila da je ‘’facebook profil Četnički pokret Republike Srpske lažan’’.

Foto: Ivan Dobričić

 
Oglasio se MUP Srpske: Moguće je otkriti ko stoji iza lažnog profila!

"Nakon kompletiranja predmeta, policijski službenici dostaviće izveštaj o preduzetim radnjama Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci na dalje postupanje. Mada su poslednjih dana pojedine poruke izbrisane, a potom i lažni profil ugašen i pored toga, moguće je otkriti ko je postavljao ovakve postove i formirao FB profil, ‘’ saopštili su iz MUP RS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set