• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.02.2023

07:42

RHMZ NAJAVIO VEĆU KOLIČINU PADAVINA! Stižu kiša, susnežica i sneg! Prvi na udaru ovi delovi Srbije

Vesti

RHMZ NAJAVIO VEĆU KOLIČINU PADAVINA! Stižu kiša, susnežica i sneg! Prvi na udaru ovi delovi Srbije

Podeli vest

U Srbiji će danas biti postepeno naoblačenje koje će ujutru zahvatiti zapadne i jugozapadne krajeve a posle podne će se proširti i na ostale predele Srbije a uveče i noću će biti oblačno, mestimično sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Negotinskoj Кrajini će biti oblačno i hladnije, u drugom delu dana povremeno sa rosuljom.

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i jak, tokom noći uz skretanje vetra na slab i umeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura će se kretati od nula do šest stepeni, najviša dnevna od 12 do 17 stepeni, navodi se na sajtu RHMZ.

Foto: RHMZ

Vremenska prognoza za gradove u Srbiji

U Beogradu će posle sunčanog jutra, pre podne biti naoblačenje, posle podne oblačno, uveče i noću sa kišom. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, tokom noći u skretanju na južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura će se kretati od jedan do šest stepeni, a najviša dnevna oko 15 stepeni.

RHMZ najavio padavine

"Do subote će se u većini mesta zadržati toplo i veoma toplo vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom od 14 do 19 stepeni. U subotu pre podne na severu, a posle podne i u ostalim predelima postepeni pad temperature, a u nedelјu u svim predelima osetno hladnije.

Foto: RHMZ

Meteorološka najava RHMZ

Za vikend se lokalno očekuje veća količina padavina: u subotu na severu, a u nedelјu i na zapadu zemlјe. U subotu oblačno sa kišom, osim na jugoistoku Srbije gde će se zadržati suvo vreme. Krajem dana i tokom noći ka nedelјi sa izraženijim padom temperature kiša će prelaziti u susnežicu i vlažan sneg .

U nedelјu se očekuju mešovite padavine: kiša, susnežica i vlažan sneg. U brdsko-planinskim predelima, ali i u nižim predelima zapadne i jugozapadne Srbije, kao i ponegde u Sremu i Bačkoj, vlažan sneg uz formiranje/ povećanje visine snežnog pokrivača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set