• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs, RINA

27.03.2023

21:25

PROLEĆE UŠLO NA VELIKA VRATA, A ZABELEO SE OVAJ KRAJ SRBIJE! Meštani razočarani: Ne mogu da verujem da sneg pada kao da je januar (VIDEO)

RINA

Vesti

PROLEĆE UŠLO NA VELIKA VRATA, A ZABELEO SE OVAJ KRAJ SRBIJE! Meštani razočarani: Ne mogu da verujem da sneg pada kao da je januar (VIDEO)

Podeli vest

Neverovatni prizori za mart mesec osvanuli su u srpskom Sibiru. Krupne bele pahulje padale su na područje Duge Poljane u Sjenici i obelele livade i pašnjake.

- Ne mogu da verujem da ovako sneg može padati u martu, kao da je napolju januar. Umesto da livade spremamo za setvu, moraćemo da čistimo ulaze lopatama, jutros je napolju temperatura silazila i do minus pet stepeni. Mi u Sjenici smo poznati po hladnoj klimi - kazao je Amel za agenciju RINA.

Zbog visokih spoljnih temperatura sneg se nije dugo zadržao.

 

Iako je intenzivno padao na teritoriji Sjenice, putarima nije napravio veće probleme, pa se saobraćaj odvijao bez većih problema.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set