• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

30.04.2023

17:02

HAOS U RIPNJU! NAPADNUT SVEŠTENIK U DVORIŠTU CRKVE - Muškarac mu prišao i udario ga pesnicom!

printscreen

Vesti

HAOS U RIPNJU! NAPADNUT SVEŠTENIK U DVORIŠTU CRKVE - Muškarac mu prišao i udario ga pesnicom!

Podeli vest

Sveštenik Srpske pravoslavne crkve napadnut je juče kada je na njega u dvorištu crkve u Ripnju nasrnuo muškarac M.K, saznaje se nezvanično.

Prema rečima izvora upoznatog sa slučajem, M.K. je prvo verbalno, a onda i fizički napao sveštenika dobacujući mu pogrdne reči.

- M.K. je kosio travu u crkvenom dvorištu kada je sveštenik naišao automobilom i tada je došlo do rasprave. Sveštenik, koji je posle pogrdnih reči, koje mu je uputio napadač, stao svojim automobilom, a M.K. je prišao i počeo da ga udara pesnicama - kaže izvor i dodaje:

- Sveštenik je pokušao da izađe iz svog automobila, ali je M.K. to iskoristio da ga ponovo udari.

Kako se nezvanično saznaje, Hitna pomoć je odmah reagovala i svešteniku su konstatovane lakše telesne povrede.

Razlog sukoba još uvek nije sasvim poznat, a da je došlo do ovog nemilog događaja, potvrdilo je i nekoliko meštana Ripnja.

- Sramno je da udara svešteno lice, i to u dvorištu crkve. Uputio mu je i niz uvreda i psovki, koje uopšte nisu primerene za mesto na kom su izgovorene - ispričali su meštani ovog beogradskog naselja,


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)
Partizan

Nije samo Aleksa! Ko nosi dres Partizana ovakve zicere ne sme da promašuje (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Košarkaši Partizana juče su izgubili u Podgorici od Budućnosti sa 74:73, a mnogi su za poraz okrivili Aleksu Avramovića, koji je u poslednjem napadu promašio zicer za trijumf i plasman u finale. Aleksa možda jeste tragičar meča zbog tog poteza, ali treba istaći da su se izabranici Željka Obradovića tokom meča u barem šest situacija propisno obrukali pred košem domaćih, pošto su na neverovatan način promašivali maltene otvorene zicere.

08.05.2024

12:20

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set