• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.I.

10.05.2023

09:26

MUZIČARI VELIKOG SRCA! Organizovali turneju po zapadnoj Srbiji sa jednim HUMANIM CILJEM

B.I.

Vesti

MUZIČARI VELIKOG SRCA! Organizovali turneju po zapadnoj Srbiji sa jednim HUMANIM CILJEM

Podeli vest

Grupa muzičara odlučila je da pomogne malom Vasiliju Bakoviću da prohoda i bude srećan dečak tako što su organizovali niz koncerata u zapadnoj Srbiji, a prva stanica ka njihovom humanom cilju bilo je Prijepolje.

U vreme kada cela Srbija tuguje za stradalima u dva krvava masakra, mnoge svadbe i veselja su otkazana, ali muzičari iz Prijepolja, Priboja, Nove Varoši i Republike Srpske odlučili su da svojim nastupom učine human gest.

Naime, oni su zakazali koncert u prijepoljskom Domu kulture, a sav novac zarađen od prodaje ulaznica namenili su za lečenje malog Vasilija Bakovića iz Prijepolja.

Inicijator humanitarnog koncerta bio je Stefan Laković, mladić iz sela Aljinovići, smeštenog u vrletima Zlatara, koji je tek na početku svoje muzičke karijere, a već se izdvaja po humanom radu.

- Smatram da je ovo jedan lep način na koji nekome možemo da pomognemo, u ovom slučaju to je naš sugrađanin Vasilije Baković, kome je potreban novac za operaciju u inostranstvu. Veliku zahvalnost dugujem svim kolegama učesnicima, takođe i onim koji nisu bili u prilici da dođu, a poslali su novac - rekao je Stefan.

Laković je dodao da je očekivao veći odaziv građana Prijepolja. 

-Mali broj građana Prijepolja je pokazao humanost i uveličao naš koncert, očekivali smo dosta više ljudi, ali nažalost mali broj je podržao našu misiju - istakao je Laković.

Na bini Doma kulture pevale su se isključivo stare narodne pesme.

Ovim humanim muzičarima plan je da niz koncerata nastave u okolnim gradovima zapadne Srbije, u nadi da će na taj način pomoći Vasiliju da prohoda. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set