• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragana Ćendić

28.05.2023

11:29

VELIČANSTVENA SLIKA IZ ČAČKA: Srednjoškolci otplesali tradicionalni maturski ples na Gradskom trgu (FOTO, VIDEO)

Informer

Vesti

VELIČANSTVENA SLIKA IZ ČAČKA: Srednjoškolci otplesali tradicionalni maturski ples na Gradskom trgu (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Sinoć je na Gradskom trgu u Čačku održan šesti po redu tradicionalni maturski ples u kome je učestvovalo preko 500 učenika završnih razreda srednjih škola u Čačku.

Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom grada Čačka, SC Mladost, Kancelarije za mlade, Kulturnog centra Čačak i plesnog kluba Luna.

- Siguran sam da su pred vama brojni izazovi, ali to će brusiti vas karakter i ciniće vas jačim. Želim vam da večeras uživate, i svima želim puno sreće, a mi ćemo biti ponosni kao Čačani na još jednu generaciju ovakvih mladih ljudi - rekao je Miroslav Petković pomoćnik gradonačelnika koji je otvorio večerašnju manifestaciju.

Foto: Informer

Nakon tri meseca vežbanja maturanti su zaigrali čačača, disko ples i valcer pred velikim brojem svojih sugrađana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set