• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fb Užice - oglasna tabla

01.07.2023

22:41

(VIDEO) Odakle su ove mede, s Tare ili sa Zlatibora? Neobičan prizor kraj puta

Fb Užice oglasna tabla

Vesti

(VIDEO) Odakle su ove mede, s Tare ili sa Zlatibora? Neobičan prizor kraj puta

Podeli vest

Dva medveda, pretpostavlja se da je reč o ženki i njenom mladunčetu, zabeležila je danas kamera nepoznatog posetioca Tare u neobičnoj "akciji".

 Neverovatan snimak objavljen je na jednom od lokalnih užičkih portala, Oglasna tabla pa je verovatno snimak nastao u šumama Tare i Zlatibora. 

Na samom snimku se čuje uzvik čuđenja "Bože sačuvaj". Nepoznata osoba dok sedi u atomobilu snima dva medveda koji se nalaze na samo nekoliko metara udaljenosti, pored samog puta. Oni se propinju na zadnje noge i hvataju ponuđenu užinu... 

Koliko se na snimku može razaznati, medvedi su počašćeni jabukama...

Sem brojnih komentara s pitanjima odakle su mede ima i onih koji upozoravaju da vozači obrate pažnju naročito noću, jer bi s obzirom na slobodno kretanje ovih životinja lako moglo da dođe do nekih havarija na putevima.  

- Ništa čudno, sve manje ljudi, a sve više divljih životnija, a i ušli smo u njihova prirodna staništa, prokomentarisao je na ovaj način neko od posetilaca.

 

 

 

Podsetimo, Nacionalni park "Tara" nedavno je prijavio policijskoj upavi Bajina Bašta nesavesne vozače koji voze kroz park. 

- Кada nam po rezervatu prirode jure džipovi nije ni čudo što se medvedi viđaju po naseljima, pa i u samoj Bajinoj Bašti. Očigledno su ih nesavesni divljaci, koji misle da su iznad zakona i države, isterali iz šume – poručili su tada iz NP "Tara".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set