• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer TV/ Alo, Beograde

03.09.2023

07:30

(VIDEO) Prokletstvo zlatonosnog Peka! Na ovom mestu i kraljevi su imali vile

INformer TV/Alo, Beograde

Vesti

(VIDEO) Prokletstvo zlatonosnog Peka! Na ovom mestu i kraljevi su imali vile

Podeli vest

Kada krenete regionalnim putem Majdanpek-Beograd, ne možete a da ne zastanete kraj table na kojoj piše Blagojev kamen. Tu je nekada bilo najprosperitetnije mesto za život, a danas...

Blagojev kamen, nekadašnji rudnik zalata "Sveta Barbara" danas je naselje duhova. Rudnik zlata koji je najpre bio pod patronatom kralja Aleksandar Prvog Karađorđevića a potom Francuza. Danas je ovo mesto palo u zaborav i za nekolicinu porodica koje su tamo ostale, vreme kao da je stalo. Napuštene, puste, trošne, rudarske kuće i žubor zlatonsnog Peka, koji razbija neku čudnu tišinu…

Pogledajte u prilogu emisije "Alo, Beograde, Srbija zove" šta je tamo zatekla naša ekipa:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set