• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2024

16:26

Uznemirujuće! Pomor pasa u Leskovcu! Na putu ka selu Donje Stopanje više od 20 leševa!

Drustvene mreže/jugmedia

Vesti

Uznemirujuće! Pomor pasa u Leskovcu! Na putu ka selu Donje Stopanje više od 20 leševa!

Podeli vest

Kraj puta od restorana Groš u Leskovcu do mosta za Donje Stopanje, Leskovčanin Miloš Ljubomirović zabeležio je užasan prizor - više od dvadeset mrtvih pasa....

Ljubomirović, koji inače često trči tom trasom, kaže da je do juče viđao iste pse koji su tračali pored njega, a danas je kamerom zabeležio stravičan prizor, koji je preneo i putem svog profila na Fejsbuku.

- Na putu od restorana Groš do mosta za Donje Stopanje. Nisam stigao sve da slikam jer onda ne bih ni trčao. Preko 20 komada, sigurno. Do juče sam ih viđao kako trčkaraju pored mene, pojedini su i i lajali, ali svakako su mi trčanje učinili lepšim. Kada sam na pola puta stao, video sam beli kombi, ne znam koji model niti tablice, odakle je čovek izašao i jedno smestio u svoj kombi. Nisam imao snage da se brzo vratim i upamtim tablice kombija. Svakako, počinilac ovog dela bi morao da odgovara!!! - napisao je. 

Foto: Društvene mreže/jugmedia

 

 

Ogorčen i zgrožen prizorom, apelovao je na nadležne organe da preduzmu mere da bi se pronašao počinilac i osigurala bezbednost životinja u okolini Donjeg Stopanja.

-Tamo trčim svako jutro i prijaviću i ubuduće sve što se tamo dešava, a ima često i bačenog smeća pored puta, neretko pokupim i stavim u džak - rekao je Ljubomirović za Jugmediu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set