• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer /B. I.

29.03.2024

12:00

Najbrži tata u celom Užicu! Branislav prvi na takmičenju u povijanju bebe!

Udruženje Roditelj

Vesti

Najbrži tata u celom Užicu! Branislav prvi na takmičenju u povijanju bebe!

Podeli vest

Povodom 15 godina postojanja, užičko Udruženje "Roditelj" organizovalo je neobično takmičenje u disciplini povijanja beba, što je bio veliki izazov za tate!

Neki očevi su se sami prijavili, pa je Nebojša je povijao Viktora, dok je mama Ksenija priskočila da povije malenu Jovanu. Nenad je povijao princezu Mariju, a Ilija uz podršku Bogdana, povijao je Srđana.

Najbrži od njih, međutim, bio je Branislav Milivojević, kome su sin i ćerka, Nađa i Nemanja, pomogli da povije sina Stefana i to za svega 54 sekunde!
- Supruga i ja imamo troje dece, puno je obaveza i posla, ali navikli smo na to. Domaći zadaci, treninzi, pa povijanje bebe i druge obaveze oko nje zahtevaju da budemo brzi i organizovani da bismo sve postigli - rekao je Branislav. 

Foto: Udruženje Roditelj

Branislav Milivojević sa osvojenom medaljom

 

Posle odgajanja starije dvoje dece, Branislav priznaje da je uz suprugu, stekao i iskustvo i veštinu, pa ga je zato ona i prijavila za ovo takmičenje. 

 

Foto: Udruženje Roditelj

Porodica Milivojević

 

Takmičenje je imalo i drugi deo u kome su učestvovali i bate i seke. Tako je mala ekipa Đurđa (10), Isidora (9) i Vojin (5) začas povila Ljubicu i Mihajla.

Kažu da rado pomažu svojim majkama i tetkama, a mame pak kažu da su dobro raspoloženje, uprkos čestom umoru, razumevanje, zdravlje i ljubav, glavni aduti za dobru porodičnu atmosferu.

Foto: Udruženje Roditelj

Tate se dobro pokazale

 

- Kako su očevi u današnja vremena sve više uključeni u obaveze oko odgajanja svoje dece, najpre jer je to prirodno i nešto najlepše, a potom da podele obaveze i sa mamom, jer je tempo života takav da uslovljava dobru organizaciju i razumevanje, ovim druženjem lepo smo se zabavili, u društvu pedijatara - zaključila je Ana Aleksić, članica Udruženja "Roditelj".
I narednih meseci Udruženje najavljuje zanimljive akcije.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set