• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.M.

09.07.2024

17:15

Potresno! Slaviša iz Medveđe koji je stradao od uboda stršljena, danas sahranjen, a njegovom najboljem prijatelju obeležili pola godine!

Informer/privatna arhiva

Vesti

Potresno! Slaviša iz Medveđe koji je stradao od uboda stršljena, danas sahranjen, a njegovom najboljem prijatelju obeležili pola godine!

Podeli vest

Cela varoš Medveđa je u šoku! Slaviša Vučićević (45) radnik Elektrodistribucije koji je smrtno stradao od uboda stršljena, sahranjen je na lokalnom groblju, a baš danas se obeležava šestomesečni pomen njegovom najboljem prijatelju i kolegi Miodragu Brnoviću.

Slaviša i Miodrag su bile dugogodišnje kolege i dobri drugovi. Zajedno su bili na terenu u Sijerinskoj Banji, početkom januara, radi otklanjanja kvara u trafo stanici. 

Miodrag je poginuo od strujnog udara pred Slavišinim očima, i nikako nije mogao da mu pomogne. 

Tako je naprečac svoj život završio i Slaviša. 

Bio je, kažu, potpuno zdrav čovek.

- Ujutru je kosio travu u dnu svog dvorišta. Pričaju da ga je dva ili tri stršljena ubolo a jedan je pogodio krvni sud na vratu. Pošao je ka kući da se umije, ali je pao bukvalno pred vratima. Divan čovek u punoj snazi. Vredan i pošten radnik. Šteta i velika nesreća za kuću - priča meštanka Medveđe.
Za Slavišu još kažu da je bio posvećen porodici i poslu, te da je bio i ugledan domaćin, koji je pored posla imao i imanje koje je obrađivao.
- Kažu da ga je stršljen ubo za vrat, a  da nije ni stigao da uđe u kuću i pozove Hitnu pomoć. Pao je na kućnom pragu - potvrđuje jedan od njegovih kolega. 
Nesrećni čovek je iza sebe ostavio suprugu, ćerku, sina, majku i oca, kao i sestru. Njegova sestra oprostila se od njega objavom na društvenim mrežama potresnim rečima. 

Foto: Informer/privatna arhiva

 

 

Tačno pre godinu dana od uboda stršljena stradala je i Čačanka (57).

- Ona je mašući kuhinjskom krpom pokušala da istera insekt iz kuće i oborila ga na pod. Prišla mu je i rukom zaštićenom krpom ga uhvatila želeći da ga prignječi. Stršljen ju je ubo kroz krpu za prst - ispričala je tada njena rođaka iz sela Donja Gorevnica kod Čačka. 
Nesrećna žena je odmah nakon uboda poćela da se guši, a jezik da joj otiče. Kada je Hitna pomoć stigla davala je znake života, međutim ubrzo je podlegla.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)
Live TV

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)

Jedan od scenarija je da je atentat na Trampa organizovao jedan mladić, ali sa druge strane, teorija je da je to organizovao sam Tramp kako bi obezbedio svoju pobedu na izborima. Obe teorije imaju smisla i obe imaju relativno adekvatne argumente. Šta je bliže istini? Na tu temu u "Info danu" govorili su prof. dr Ivan Pajović, ekonomista i bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija.

15.07.2024

16:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set