• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Z. I.

05.08.2024

17:51

(VIDEO) Zašto bi trebalo da odete u Zrenjanin ovih dana?

Z. I.

Vesti

(VIDEO) Zašto bi trebalo da odete u Zrenjanin ovih dana?

Podeli vest

"Kad upeče zvezda, sunce mu žarko, sve boje su žute jarko...." Nadahnutom zdravicom, po tradiciji, glumac Prvoslav Zakovski, zvanično je najavio 39. Dane piva u Zrenjaninu!

Kroz grad se, simbolično, provezla velika bačva, a Zrenjaninci i njihovi gosti tek će da uživaju!   
  - Očekujemo obaranje rekorda! Podaci kažu da je do sada najviše bilo 250 hiljada ljudi, svi smeštajni kapaciteti u Zrenjaninu i okolini odavno su bukirani i popunjeni. Pripremili smo bogat zabavni, kulturni i koncertni program, a piva, hvala Bogu ima u izobilju - poručila je Sanja Petrović, direktor Turističke organizacije, koja je glavni organizator ove tradicionalne manifestacije.

 

Do sada su mnogi pokušavali, ali nikome nije uspelo da precizno izračuna količinu popijenog piva tokom šestodnevne pivske fešte u Zrenjaninu.

Nezvanične procene upućuju da se radi o hektolitrima.

 

Školarci prave gradski pivski brend 

Učenici poljoprivredne škole u Zrenjaninu, u svojoj mini kraft pivari osmišljavaju formulu za origalno zrenjaninsko pivo koje bi, prema ideji trebalo da bude prezentovano dogodine za jubilare 40. Dane piva! 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Evropa da se pripremi za Trampa! SAD će se odreći i globalne hegemonije i liberalizma, za evropski establišment to je horor!
Analiza Blumberga!

Evropa da se pripremi za Trampa! SAD će se odreći i globalne hegemonije i liberalizma, za evropski establišment to je horor!

Odustajanje Amerike od svoje globalne uloge nije počelo sa Trampom, već zaokretom Baraka Obame ka Aziji. Haris će, ako dođe na čelo SAD, morati da se obračuna u Kongresu ne samo sa konzervativnim republikancima, već i sa antiglobalistima raznih vrsta u svojoj Demokratskoj partiji, a SAD će napustiti ili svoju globalnu hegemoniju ili liberalizam - možda i oboje

05.08.2024

19:04

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set