• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

02.12.2019

18:07

DESET GODINA SU U BRAKU, IMAJU TROJE DECE, A ONDA SU SAZNALI BOLNU ISTINU! Jedan odlazak u Poresku upravu OTVORIO IM JE OČI I PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA!

Estrada

DESET GODINA SU U BRAKU, IMAJU TROJE DECE, A ONDA SU SAZNALI BOLNU ISTINU! Jedan odlazak u Poresku upravu OTVORIO IM JE OČI I PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA!

Podeli vest

Bračni par je u stanju šoka napustio Poresku upravu

Nakon posete Poreskoj upravi u Volosu notkrili su da su brat i sestra.

Par je bio u braku deset godina i imaju troje maloletne dece.

Prema pisanju grčkih medija, tridesetogodišnji muškarac i njegova dvadesetšestogodišnja supruga posetili su prošlog utorka Poresku upravu kako bi se oslobodili od poreza kao roditelji dece sa invaliditetom, budući da svo troje njihove dece imaju invaliditet.

DAN KADA JE JUGOSLAVIJA ZAVIJENA U CRNO! Pre 38 godina desila se NAJSMRTONOSNIJA NESREĆA u istoriji našeg vazduhoplovstva! (VIDEO)

Međutim, kada je poreski službenik preneo njihove podatke u elektronski sistem, otkrio je da su muškarac i žena rođeni brat i sestra, odnosno potiču od iste majke, ali drugog oca.

Šokirani su napustili poresku upravu, a više detalja o tome da li uopšte znaju gde im je majka i kako je ovo prošlo neopaženo još uvek nije poznato.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija