• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

04.05.2020

12:54

ŽENA SREĐIVALA BAŠTU I MISLILA DA U RUCI DRŽI KAMEN Kada je saznala šta je to, BILA JE PRESTRAŠENA!

Estrada

ŽENA SREĐIVALA BAŠTU I MISLILA DA U RUCI DRŽI KAMEN Kada je saznala šta je to, BILA JE PRESTRAŠENA!

Podeli vest

Britanka Lulu Kirilo kopala je u svom dvorištu kad je lopatom naletela na nešto tvrdo u zemlji. Najpre je mislila da je reč o kamenu pa ga je bacila svom psu kako bi se on malo igrao tim, a zatim je neobičan komad unela u kuću, fotografisala ga i pitala ljude na Fejsbuku šta bi to moglo da bude.

Reč je bila o bombi iz Drugog svetskog rata.

Kad su joj na Fejsbuku rekli o čemu bi mogla biti reč, prestrašena Lulu vratila je predmet u svoj vrt i pozvala policiju.

"Bila sam prestravljena. Rekli su da je veoma opasna i odneli je, a sledeće što sam čula jest da su je odneli na plažu", rekla je Lulu za BBC.

Bomba je u subotu uveče detonirana na plaži u mestu gde Lulu živi, a ona kaže da je sve prihvatila s dozom humora.

"Nikad nisam mislila da bi me moglo razneti", rekla je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija