• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.12.2020

13:26

POTRESAN GOVOR ĆERKE Miše Aleksića: Ceo život je meni i mami poklanjao... a onda je ZAPLAKALA (VIDEO)

Estrada

POTRESAN GOVOR ĆERKE Miše Aleksića: Ceo život je meni i mami poklanjao... a onda je ZAPLAKALA (VIDEO)

Podeli vest

Porodica, prijatelji i kolege ispraćaju na večni počinak gitaristu rok grupe Riblja čorba Mišu Aleksića, koji je u nedelju 29. novembra u 67. godini preminuo u KBC Bežanijska kosa od posledica koronavirusa.

U kapeli groblja Lešće izloženi su posmrtni ostaci čuvenog muzičara, pored koga su stajali supruga Jasmina i ćerka Mina koje su primale saučešća.

Mišina ćerka Mina je jedva smogla snage i održala potresan govor.

- Nisam mislila da ću imati snage za govor, ali eto imam. Volela bih da kažem nešto iz ugla deteta. Miša nas je ostavio tako neplanirano i nespremno. Ceo život je meni i mami poklanjao mnogo ljubavi. Naučio me da volim muziku, filmove. Slušaćemo uvek njegovu muziku, sećati se kako je bio pozitivan i nasmejan... Mnogo mi nedostaje i više ništa neće biti isto, ali ja ću se boriti jer bi Miša tako voleo - govorila je sa knedlom u grlu Mišina ćerka Mina. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija