• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2020

13:24

PREDSEDNIK TSC SKRHAN BOLOM! Sabo je trebalo da preuzme Honved!

Estrada

PREDSEDNIK TSC SKRHAN BOLOM! Sabo je trebalo da preuzme Honved!

Podeli vest

Tragedija zbog smrti Zoltana Saba potresla je celu Srbiju

Fudbaleri i čelnici TSC-a su u šoku posle smrti trenera koji je imao 48. godina. Janoš Žemberi, predsednik TSC-a, koji je sa Zoltanom Sabom podigao klub iz Srpske lige do evro-kvalifikacija ne može da veruje šta se desilo.

- Sedim sa kolegom Sabolčom Palađijem, u šoku smo. Boli. Ne želimo da verujemo da Zoli neće danas da se pojavi na treningu. U nedelju uveče je vodio trening ekipe. Juče smo razgovarali - izjavio je Žemberi za "NemzetiSport".

Mađari su preneli da je Sabo već dogovorio preuzimanje Honveda od januara, a to potvrdio i Žemberi.

Foto: Starsportphoto

Zoltan Sabo

- Bio je blizu dogovora s Honvedom, da preuzme ulogu šefa struke.

U Bačkoj Topoli svi žale za trenerom.

- Igrače prvog tima, ali i decu koja se tek probijaju, sve ih je on selektirao. Radio je ovde dve i po godine, trener je bio dve godine. Ne znam ni kako ćemo moći da odigramo dve naše preostale prvenstvene utakmice. Telefon mi zvoni svaki minut. Ljudi su ga poštovali i voleli. Bio je takva osoba, lako ga je bilo voleti. Kao kolega, uvek je davao sve od sebe. Neshvatljivo je ovo što se desilo - istakao je Žemberi.

 

Bonus video 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija