• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.02.2021

12:39

ČUVARKA U ZATVORU ZATRUDNELA SA OSUĐENIKOM Kada je zbog bebe završila u bolnici, u njenoj kući DOGODILA SE JEZIVA STVAR

Estrada

ČUVARKA U ZATVORU ZATRUDNELA SA OSUĐENIKOM Kada je zbog bebe završila u bolnici, u njenoj kući DOGODILA SE JEZIVA STVAR

Podeli vest

Ruska policija nakon opsežne potrage uhapsila je osuđenog ubicu koji je osumnjičen da je ubio ćerku (13) svoje devojke.

Nikita Silnov (33) počeo je da se zabavlja sa Ekatarinom Šolokovom, koja mu je inače bila čuvar u zatvoru gde je već bio zbog ubistva.

Iz zatvora je izašao 2019. godine, nakon što je odslužio 11 godina od 15, na koliko je bio osuđen jer je ubio ženu i pokušao da ubije njenu decu.


Ubrzo nakon toga uselio se kod Ekatarine (40) koja je bila čuvar u zatvoru i koju je upoznao tokom služenja kazne. Ona je verovala da se Nikita promenio i da je nakon vremena provedenog u zatvoru postao bolji čovek.

Foto: vk.com

Ekatarina sa ćerkom koja je ubijena

Jezivi zločin dogodio se dok je žena bila u bolnici nakon što je izgubila bebu čiji je otac bio upravo Nikita. Za to vreme, njena ćerka bila je kod babe i dede, ali je kobnog dana došla da prošeta psa. Nikita ju je sačekao i navodno zadavio šalom.


Majka koja je bila u bolnici, počela je da sumnja da se nešto desilo jer joj ćerka nije odgovarala na poruke, a nije mogla da dobije ni dečka. Pozvala je policiju koja je provalila u stan i našla devojčicino telo. Nikita je već bio nestao i ukrao njen računar, kartice i bundu.

Foto: vk.com

Nasilnik uhapšen nakon potere


Uhapšen je nakon opsežne potrage lokalne policije.


Komšije su ispričale da nesrećna žena i dalje ne može da pomiri sa smrću deteta i da ne može da veruje da se to desilo.
Neki od njih rekli su da je on veoma loše reagovao kada je saznao da su izgubili bebu.

- Čuli su ga kako viče u dvorištu da, ako njegovo dete nije živo, neće biti ni njeno - prenose mediji izjave komšija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija