• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti

25.03.2021

16:33

POZIVAM SVE SVOJE KOLEGE DA NAPIŠU KAKVU SU SARADNJU IMALI SA MNOM! Branislav Lečić se PONOVO oglasio: PODELIĆU, DA SVI VIDE!

Estrada

POZIVAM SVE SVOJE KOLEGE DA NAPIŠU KAKVU SU SARADNJU IMALI SA MNOM! Branislav Lečić se PONOVO oglasio: PODELIĆU, DA SVI VIDE!

Podeli vest

U javnosti je snažno odjeknula vest da je misteriozni moćnik koji je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld, navodno, glumac i političar Branislav Lečić

Nakon ove vesti Branislav Lečić se više puta oglašavao saopštenjima i video-zapisima, a sada je na svom Fejsbuk nalogu uputio poseban poziv za sve svoje kolege, saradnike i učenike.

- Pozivam sve svoje kolege, saradnike i učenike, unazad 40 godina, da javno na facebook stranici napišu kakvu su saradnju imali sa mnom, kakvo iskustvo. Tagujte me, podeliću na svoj profil da svi vide.

- Razumem da kampanja nije uspešna u meri kako je planirana. Poručujem Zorani Mihajlović da se ne nervira. Nije dobro za zdravlje - napisao je Lečić na svojoj zvaničnoj stranici.

 

 

Podsetimo, potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović zahvalila je pre nekoliko dana glumici Danijeli Štajnfeld na hrabrosti da prijavi nasilnika koji ju je seksualno napastvovao.

Istakla je da je zgrožena rečima koje na snimku razgovora izgovara čovek koji je pritom i javna ličnost, saopšteno je iz kabineta Zorane Mihajlović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dzoni Roten

pre 3 godine

Kad si bio u stanju da oženiš dete 31 godinu mlađe od tebe, zauvek ćeš ostati upamćen kao pedofil.

kosovojesrpsko

pre 3 godine

Ipak znaci da ti savest nije cista. Kakve veze ima tvoj rad i tvoja saradnja sa delom za koje te optuzuju. Neki su imali srecu neki ne. Covek koji ima cistu savest ne radi to Lekicu. Ne okrece se kad ide gradom, ne trazi podrsku saradnika.

nona

pre 3 godine

Frk je svakom kad ga nedaj bože dohvate mediji koji postadoše u ovoj zemlji i istražitelji i sudije i advokati i sve sem novinari. Tužno i žalosno!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija